Бесплатни следбеници на Инстаграм

Најпаметниот начин да добиете бесплатни следбеници и допаѓања на Инстаграм!

TurboMedia.io е вашето лесно и ефикасно решение за брзо и безбедно стекнување на квалитетни следбеници и допаѓања на Инстаграм! Одлични бесплатни и платени опции се достапни за да одговараат на вашите индивидуални потреби за раст.

Добијте бесплатни следбеници и допаѓања на Инстаграм

Добивањето бесплатни следбеници и допаѓања на Инстаграм е лесно!

Чекор 1

најави се

Активирајте план

Чекор 2

Активирајте план

Чекор 3

Следете едноставни упатства

Чекор 4

Готово за 30 до 60 секунди!

Чекор 5

Добијте бесплатни следбеници и допаѓања на Инстаграм

Зошто да се користи TurboMedia.io?

Бесплатно е за употреба!

Бесплатно е за употреба!

TurboMedia.io нуди иновативна мрежа што ви овозможува брзо и лесно примање 10 бесплатни следбеници на Инстаграм 10 бесплатни лајкови на Инстаграм на секои 48 часа! Платените планови се достапни, но бесплатните планови сè уште се многу ефикасни во зголемувањето на вашиот профил. Не е потребна лозинка, чувајќи ги безбедно и безбедни информациите за профилот на Инстаграм.

Едноставно е за употреба!

Едноставно е за употреба!

TurboMedia.io е дизајниран да биде што е можно поедноставен човечки! Вашето време е важно и ние го разбираме тоа. За да добиете бесплатни следбеници и лајкови, едноставно завршете анкета или 5 социјални активности за 30 до 60 секунди и готово! Речиси веднаш ќе ја добиете услугата што ја активиравте и можете да го повторувате процесот на секои 48 часа.

Можете да видите непосредни резултати!

Можете да видите непосредни резултати!

Кога активирате бесплатен или платен план, ќе видите дека вашите следбеници и допаѓања почнуваат да се зголемуваат веднаш. Рачно активирајте бесплатен план на секои 48 часа или активирајте 100% автоматски платен план. Активирајте платен план и автоматски примајте следбеници секоја недела и лајкови на секоја нова објава што ја правите за неколку минути!

Бесплатни и платени опции

Плановите за следбеници на Инстаграм

Бесплатни следбеници

БЕСПЛАТНО
Работи 48 часа
 • Добијте 25 следбеници
 • Следете 10 насочени профили
 • Испорачува во рок од 48 часа
 • Активирајте 1x на секои 48 часа
 • Вистински следбеници, без ботови!
 • Не е потребна лозинка
 • Профилот мора да биде јавен
 • Безбедно, безбедно и приватно

Дневни следбеници

месечна претплата
 • Добијте 15 следбеници на ден
 • Следете 0 насочени профили
 • Испорачува на секои 48 часа
 • План е 100% Автоматски
 • Вистински следбеници, без ботови!
 • Не е потребна лозинка
 • Профилот мора да биде јавен
 • Безбедно, безбедно и приватно
 • Откажете во секое време!
 • Поддршка 24 / 7

Инстаграм сака планови

Бесплатни лајкови

БЕСПЛАТНО
Работи 48 часа
 • Добијте 20 лајка на 1 објава
 • Како 0 објави
 • Испорачува во рок од 48 часа
 • Активирате 1x на секои 48 часа
 • Профилот мора да биде јавен
 • Не е потребна лозинка
 • Безбедно, безбедно и приватно

Автоматски лајкови

месечна претплата
 • Добијте 25 лајка по објава
 • Како 0 објави
 • Испорачува во рок од неколку минути
 • Автоматско доставување до нови објави
 • Профилот мора да биде јавен
 • Не е потребна лозинка
 • Безбедно, безбедно и приватно
 • Откажете во секое време!
 • Поддршка 24 / 7

Добијте бесплатни следбеници на Инстаграм: Дознајте што нуди понуда за вас

Добијте бесплатни следбеници на Инстаграм
Во јануари 2020 година, Instagram објави скоро милијарда месечни корисници. Дојдете во јануари 2021 година, тој број сигурно ќе порасне за неколку степени и ова рапидно зголемување на корисниците на Инстаграм само покажува дека до каде е платформата. Денес, Инстаграм е голема машина за правење пари за деловни субјекти и влијателни социјални медиуми, па затоа е многу повеќе од платформа за социјални медиуми. Од друга страна, тоа е практично кариера за многумина. Највлијателните брендови и влијателни на социјалните мрежи заработуваат милиони по објава, па зошто да останете зад вас? Пред да започнете да заработувате вистински пари од Инстаграм, мора да работите напорно за да го негувате вашиот имиџ на платформата. Постојат неколку фактори кои диктираат колку брзо и колку пари заработувате преку Инстаграм. Овие вклучуваат кој сте, вредностите за кои се залага вашиот бренд, што имате да понудите и колку луѓе ви веруваат и ви се обраќаат за решенија. Утврдувањето на идентитетот на вашата марка и обезбедувањето на квалитетот на производите и / или услугите е ваша најголема одговорност. Но, постојат начини за брзо зголемување на бројот на вашите следбеници. Опциите за добивање бесплатни следбеници на Инстаграм и платените алтернативи може да ви дадат предност во однос на вашите конкуренти. Ова е особено во врска со пристапот до вашата целна публика и оставањето траен впечаток. Во овој пост, ќе разгледаме подетално како да имате повеќе следбеници на Insta може да направат чуда за вас. Значи, без понатамошно разочарување, да влеземе во него!

Придобивките од повеќе следбеници на Инстаграм

На Инстаграм, напорот е средство, а парите се крај. Сепак, таму ќе стигнете само кога имате повеќе следбеници на Инстаграм. Еве неколку неверојатни придобивки што ќе почнете да ги гледате откако бројот на следбеници постојано се зголемува.
 • Повеќе корисници за вашиот производ: Она што треба да го понудите нема да генерира голема врева освен ако не дојде до многу луѓе од вашата целна публика. Со повеќе следбеници, ќе имате постојан, растечки прилив на луѓе кои не само што ќе ја споделуваат вашата содржина, туку ќе ги купуваат и вашите производи. Некои од најпрофитабилните ниши на Инстаграм вклучуваат патување и туризам, убавина, здравје и фитнес, мода, родителство, начин на живот, бизнис, храна, фотографија и музика. Земете ја на пример Џејн Селтер. Со над 12 милиони следбеници на Инстаграм, фитнес моделот е прославена фигура на Инстаграм за промовирање на вежбање, здравје и целокупна благосостојба. Џејн е совршен пример за некој кој е страстен за нешто (во нејзиниот случај, фитнес). Таа, исто така, го користи своето време за да го сподели со истомисленици ширум светот. Тешко е да се замисли дека една од најпознатите фитнес модели на Инстаграм некогаш била малтретирана врз основа на изгледот. Денес, Селтер многу заработува од нејзините платени програми за фитнес, а исто така и преку Инстаграм, каде што постојано се зголемува на своите следбеници секој изминат ден.
 • Може да се појавите на страницата Истражувај на Инста: кога ќе се прославите во вашата ниша и ќе имате доволно пристојни следбеници, вашата објава може да се појави на страницата Истражување на Инстаграм. Го користиме терминот „доволно пристојно“ затоа што не постои тешко правило за тоа колку следбеници треба да имате за да бидете прикажани на Инстаграм Истражувајте. Страницата „Истражувај“ на Инстаграм беше ремонтирана во мај 2019 година и сега има лента за навигација што им овозможува на корисниците да изберат каква содржина сакаат да ја гледаат. Опциите вклучуваат IGTV, која е сопствена платформа на Insta за гледање видеа со долги форми (видеа од една минута плус), и Shop – платформата за пазарење на Instagram. Покрај IGTV и Shop, корисниците можат да избираат и канали за тема за гледање содржина од ниши за кои тие се заинтересирани. На пример, ако вашата сметка на Инстаграм е само за храна, може да бидете прикажани на страницата Истражување на корисник кој бара содржини поврзани со храна. Да се ​​биде прикажан на Инстаграм Истражувајте може да го поврзе вашиот канал со корисници кои веројатно никогаш не ни знаеле дека постоите и што имате да понудите. Инстаграм сега им дозволува на брендовите да купуваат реклами на Explore. Иако купените реклами не се прикажуваат во самата активност на Explore, тие можат да ги подобрат шансите вашиот бренд да биде откриен.
 • Зголемете го сообраќајот на веб-страницата: Ако вашиот бренд главно работи од неговата официјална веб-страница, тогаш ќе треба да го користите Instagram како платформа за маркетинг на вашата веб-страница. Ќе најдете многу блогови и написи на интернет кои препорачуваат да преземете неколку лесни чекори. Тие вклучуваат додавање на врската до вашата деловна веб-страница во вашата биографија на Инстаграм и на сите ваши објавени слики и видеа. Сепак, освен ако немате доволно следбеници, не можете да очекувате Instagram да биде платформа за поврзување на вашата веб-страница со вашата целна публика. Ако се борите да соберете нови следбеници иако редовно објавувате висококвалитетна содржина на Instagram, време е да се регистрирате за услуга која ви овозможува да добивате бесплатни следбеници на Инстаграм. Како што бројот на вашите следбеници се зголемува до небо, така ќе се зголемува и бројот на посетители на официјалната веб-страница на вашиот бренд. Иако зголемувањето на сообраќајот на веб-страниците не е гаранција дека луѓето ќе го купат тоа што го продавате, тоа ќе и даде на вашата веб-страница потребната видливост. Ако вложите доволно напори за да се осигурате дека вашата веб-страница е оптимизирана со пребарувач со вклучување на вистинските клучни зборови, комбинираните резултати може да бидат позитивни. Рангирањето на пребарувачот на вашата веб-локација ќе се подобри, што ќе го направи вашиот бренд повидлив не само на Инстаграм, туку и на платформи како Google, Yahoo и Bing.
 • Добијте повеќе внимание на YouTube: YouTube е најголемата светска платформа за социјални медиуми базирана на видео и ако сте аспирантен YouTuber, не можете само да ја правите вашата работа на YouTube. Одржувајте и профил на Инстаграм и не заборавајте да го користите активно. Исто како што би направиле за веб-локација, залепете ја врската на вашиот канал на YouTube во вашата биографска книга на Инста, а исто така продолжете да ја ажурирате врската до вашето неодамна објавено видео на YouTube. Меѓу вашите комбинирани следбеници и претплатници на YouTube и Instagram, може да има многу кои се Ви го претставивме на Инстаграм. Вклучувањето на деталите за вашите видеа и канали на YouTube во вашата био био на Инстаграм ќе ги поттикне постоечките следбеници на Инстаграм да се упатат кон вашиот канал на YouTube. Ако им се допаѓа она што го гледаат, ќе имате повеќе претплатници и прегледи на YouTube, што драматично би ги зголемило вашите шанси да станете YouTuber со полно работно време. Ако можете да бидете проактивни на двете платформи, тоа ќе донесе уште повеќе награди. Замислете да заработувате здрави суми на пари и од YouTube и од Instagram. Звучи привлечно, нели?
 • Соработувајте со други брендови и искористете ги наградите: Кога ќе почнете да добивате видливост на Инстаграм, другите брендови и создавачи на содржини кои работат во вашата ниша би сакале да соработуваат со вас. Деновиве повеќе се работи за соработка, а помалку за конкуренција на социјалните мрежи и тоа функционира. Која е користа од попуштање на некој друг кога два бизниси/поединци можат да работат заедно и да се хранат меѓусебно со достигнувањата и успесите? Гледаме патувачки блогери кои соработуваат со колеги патувачки блогери, како и музичари и уметници кои соработуваат. Нема сомнение дека Инстаграм отвори бројни врати на можности. Мора да ја подигнете вашата сопствена игра и да се концентрирате на објавување содржина што го привлекува вниманието на вашата целна публика. Откако ќе имате прилично голем број следбеници, можете да им пристапите на други брендови за соработки. Иако сите ваши барања за соработка нема да бидат прифатени, некои ќе поминат и ако добро се извлечат, тие можат да го зголемат бројот на вашите следбеници. Кога ќе го достигнете нивото на „влијателен на социјалните медиуми“, можете да очекувате барања за соработка од други брендови и создавачи на содржини, а циклусот ќе продолжи. се комплементарни со вашата ниша. На пример, ако сте музичар и успеете да постигнете статус на „инфлуенсер“ на Инстаграм, можете да им пристапите на брендовите кои произведуваат и продаваат производи што ги свирите. Гитарист може да соработува со производител на гитара и/или засилувач, вокалист може да соработува со компанија за производство на микрофон итн.

Инстаграм карактеристики за промовирање на вашиот бренд

Штом вашата страница на Инстаграм започне да се забележува и ќе добиете повеќе следбеници, можете да ги искористите уникатните карактеристики за маркетинг на Инстаграм за да пронајдете уште повеќе следбеници на Инстаграм. Иако користењето на сите овие карактеристики не е задолжително, слободно мешајте и поклопувајте. На овој начин, можете максимално да ги искористите вградените алатки на Insta за да го зголемите дострелот на вашата марка. Освен со редовните одлики за споделување фотографии, Instagram може да се пофали со следниве карактеристики на маркетингот.

Видео одлики

Претходно разговаравме за IGTV, но тоа е исклучиво видео-платформа со долг облик. Стандардната апликација Инстаграм дозволува само објавувања на видеа во кратка форма. Освен вообичаената опција за поставување видео во кратка форма, двете други видео одлики што ги нуди платформата вклучуваат видеа и приказни во живо. Функцијата за видео во живо им овозможува на брендовите да градат автентичност и транспарентност на брендот - работи што стануваат сè повредни со секој изминат ден. Ова се должи на постојано растечката конкуренција меѓу нишите. Тоа е одличен начин за вашите следбеници да комуницираат со вас и во реално време. Секој пат кога ќе започнете да пренесувате видео во живо, вашите следбеници се известуваат. Платформата неодамна ги надгради своите можности за видео во живо и сега, двајца корисници можат да се појават во видео во живо од два посебни уреди. Од интервјуа во живо до лансирање на производи во живо до соработки во реално време, можностите се бесконечни. Ако алгоритмот на Instagram е поволен за вас, вашето видео во живо може дури и да се најде во видеата „Топ во живо“ на страницата Instagram Explore. Ако го стори тоа, вашето видео може да го прегледуваат корисниците на Инста низ целиот свет, драстично подобрување на шансите за зголемен број на следбеници. Тука е и одликата „Приказни“ што овозможува прегледување на слика од 10 секунди и прегледување на видео од 15 секунди. Тоа е извонредна карактеристика што многу ја користат брендовите и влијателите за да ги ажурираат своите следбеници во врска со нивните најнови производи, услуги и / или објавена содржина. Инстаграм овозможи обележување производи во рамките на одликата „Приказни“, што значи дека ако прикажувате производ што го продавате на некоја од вашите „Приказни“, можете да го означите. Следбениците кои се заинтересирани да го купат може да кликнат на ознаката на производот и да го купат од вашата веб-страница.

Реклами на Инстаграм

Освен споделување фотографии и видеа, можете да објавувате и реклами за да го промовирате она што можете да го понудите на Инстаграм. Постојат различни поставки со кои можете да експериментирате за да го пронајдете вистинскиот вид реклами што може да се прикажат за вашата марка. Можете дури да ја користите постојната содржина на вашата страница и да ги трансформирате во реклами со одликата Instagram Ads. За да креирате и управувате со реклами на Инстаграм, мора да го користите Ад Менаџерот на Фејсбук бидејќи Инстаграм е апликација во сопственост на Фејсбук.

Притисни известувања

Корисниците на Инстаграм можат да овозможат известувања за притисок, што ќе ги извести кога страниците што ги следат поставуваат нови фотографии, видеа итн. За да ја искористите оваа одлика, мора да ги охрабрите постојните следбеници да преземат нешто. Низ сите ваши објави, вклучете повици за акција, кажувајќи им на следбениците да овозможат известувања за вашиот канал. Иако сите ваши следбеници нема да одговараат на вашите повици, некои ќе одговорат. Ако им се допаѓа она што сте го објавиле, тие ќе го споделат со своите пријатели и следбеници. Известувањата за притискање можеби не се вашата најдобра облога во однос на стекнување поголема видливост на Инстаграм, но може да ви помогне од голема помош. Заклучок Значи, сега знаете колку повеќе следбеници на Instagram можат да имаат корист од вас и од некои најпотентни карактеристики на маркетингот на Insta. Следно, треба да одлучите за тоа како сакате да добиете повеќе следбеници. Да, со сигурност, можете да одите по органскиот пат и да чекате луѓето да се вклучат во вашата содржина пред да го притиснете копчето „Следи“. Сепак, тоа одзема многу време и ако сакате да ги размерите височините на успехот на Инстаграм, веројатно би било подобро да изберете алтернативна патека. Со регистрација на програми кои брзо ја зголемуваат видливоста на Инстаграм, можете брзо да добиете бесплатни следбеници и лајкови на Инстаграм. Програмите имаат и платени верзии на понуда. Иако платените ќе ви донесат резултати уште побрзо, можете да постигнете многу со користење на бесплатните верзии исто така. Најдобриот дел за ваквите програми е што нема вклучени ботови. Значи, сите нови следбеници што ги добивате се вистински корисници на Инстаграм. Па, зошто да не се регистрирате за ваква програма и да дозволите вашиот бренд да има поголемо влијание од кога било порано на Интернет?

Гордо сервирање на 500,000+ корисници на Инстаграм


Проверете ги прегледите на корисниците на TurboMedia и нивното искуство

Најнови блог постови

Едукативно наспроти промотивно: како треба да биде мешавината на вашата содржина на Инстаграм?
28th октомври 2022

Едукативно наспроти промотивно: како треба да биде мешавината на вашата содржина на Инстаграм?

За современите бизниси, не постои платформа за социјални медиуми што е толку моќна како Instagram во смисла на зголемување на свеста за брендот и поттикнување на продажбата. Сепак, постои еден ...

Како да ги користите приказните на Инстаграм за да објавите продажба и други промотивни настани?
20th октомври 2022

Како да ги користите приказните на Инстаграм за да објавите продажба и други промотивни настани?

Сè повеќе бизниси ја поттикнуваат продажбата на Инстаграм преку користење на безбројните функции на платформата - една од тие карактеристики е Инстаграм Stories....

Колку често треба да правите видеа во живо на Инстаграм за поголем ангажман?
13th октомври 2022

Колку често треба да правите видеа во живо на Инстаграм за поголем ангажман?

Над милион луѓе секојдневно се приклучуваат на Instagram Live, што е одраз на потенцијалот на функцијата. За бизнисите, функцијата се појави како ...

Дали сте подготвени за вирусен ефект?

Регистрирај се сега!
en English
X
Некој во Купена
пред