Кога купувате Платена претплата, автоматски ќе ви се наплатува на истиот ден од секој месец. Ако во одреден момент повеќе не ви е потребна претплата на TurboMedia.io, испратете ни порака преку нашата страница Контактирајте не и ние ќе поставиме вашата сметка да истекува на крајот од претплатата во тековниот месец. Добредојдени сте да ја откажете претплатата во кое било време. Ако на пример, сте се претплатиле на 23-ти во месецот, но пишете ни за откажување на сметката на 10-ти следниот месец, ние ќе поставиме вашата сметка да се откажува 13 дена подоцна, на крајот од претплатата на вашиот тековен месец. Ако претпочитате итно откажување, едноставно известете не и можеме да го направиме тоа и за вас. Вие не сте обврзани да останете претплатени за кој било временски период, но ќе треба да ни напишете кога ќе бидете подготвени за откажување. Потоа ќе се справиме со тоа и ќе ви испратиме порака за потврда.
Ако купите план за претплата и не сте задоволни од услугата поради која било причина, контактирајте не во рок од 7 дена од датумот на плаќање на претплатата и ние целосно ќе ви ја вратиме и ќе ја откажеме вашата претплата. Ако контактирате со нас повеќе од 7 дена откако е извршена уплатата од вашата претплата и побарате враќање, нашиот тим ќе ја прегледа вашата сметка и доколку сметаме дека е соодветно, целосно ќе ви ја врати нарачката или минимум ќе ви го врати ревидираниот износ на неискористените денови во месецот.
Ние собираме информации од вас кога ќе се претплатите на нашиот билтен. Кога нарачувате или се регистрирате на нашата страница, како што е соодветно, може да биде побарано да ја внесете вашата адреса за е-пошта или информации за кредитна картичка.
Секоја од информациите што ги собираме од вас може да се користат на еден од следниве начини:
  • За обработка на трансакции
Вашите информации, без разлика дали се јавни или приватни, нема да бидат продадени, разменети, пренесени или дадени на која било друга компанија од која било причина, без ваша согласност, освен за изрична намена за доставување на купениот производ или услуга.
  • За да испратите периодични пораки
Адресата за е-пошта што ја давате може да се користи за да ви испратиме информации, да одговорите на прашањата и / или други барања или прашања.
Ние спроведуваме различни безбедносни мерки за одржување на безбедноста на вашите лични информации кога ќе нарачате Ние нудиме употреба на безбеден сервер. Сите доставени чувствителни / кредитни информации се пренесуваат преку технологијата Secure Socket Layer (SSL) и потоа се шифрираат во нашата база на податоци на давателите на портата за плаќање само за да бидат достапни од овластените со посебни права за пристап до таквите системи, и се бара да ги чуваат информациите доверливи. После трансакцијата, вашите приватни информации (кредитни картички, броеви за социјално осигурување, финансиски средства и сл.) Нема да бидат зачувани на нашите сервери.
Да (колачињата се мали датотеки што една веб-страница или нејзиниот давател на услуги ги пренесува на хард дискот на вашите компјутери преку вашиот веб прелистувач (ако дозволите) што им овозможува на системите на веб-страниците или на давателите на услуги да го препознаат вашиот прелистувач и да фаќаат и запомнат одредени информации за кои ги користиме колачињата помогнете ни да се потсетиме и да ги обработиме предметите во вашата кошничка, да ги разбереме и зачуваме вашите преференции за идни посети и да составиме збирни податоци за сообраќајот на страницата и интеракцијата на страницата за да можеме да понудиме подобри искуства и алатки за страниците во иднина. Сите професионални и / или претпријатија и / или набавки на ВИП немаат право на поврат, строго наметнато. Ова се должи на моменталната услуга преку Интернет. Нашиот процесор за плаќање е 100% обезбеден и легален и не се плаќаат трошоци без согласност на клиентите за време на купувањето. Имаме право да ја одбиеме услугата TurboMedia.io на корисниците кои го злоупотребуваат системот.
Ние не продаваме, не тргуваме или на друг начин не ги пренесуваме на надворешните страни вашите лични податоци. Ова не вклучува доверливи трети лица кои ни помагаат да ракуваме со нашата веб-страница, да го водиме нашиот бизнис или да ве сервисираме, се додека тие страни се согласат да ги чуваат овие информации доверливи. Ние исто така можеме да ги објавиме вашите информации кога сметаме дека објавувањето е соодветно за да се придржувате до законот, да ги спроведуваме политиките на нашата страница или да ги заштитиме нашите или другите права, имот или безбедност. Меѓутоа, информациите за посетители кои не се лични за идентификација може да им се достават на други страни за маркетинг, рекламирање или други намени.
Повремено, по наше дискреционо право, можеме да вклучуваме или да понудиме производи или услуги на трети страни на нашата веб-страница. Овие страници на трети страни имаат посебни и независни полиси за приватност. Затоа, немаме одговорност или одговорност за содржината и активностите на овие поврзани страници. Како и да е, ние настојуваме да го заштитиме интегритетот на нашата страница и да поздравиме какви било повратни информации за овие страници.
Оваа политика за користење на Интернет на Интернет се однесува само на информациите собрани преку нашата веб-страница, а не за собраните информации преку Интернет.
Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате со нашите Услови за услуга на Интернет.
Ако решиме да ги промениме нашите Услови за услуга, тие промени ќе ги објавиме на оваа страница.
en English
X
Некој во Купена
пред