Блог

Ваш водич за закажување пораки на Instagram однапред
24th август 2022

Случај за повторно откривање на себе на Инстаграм за подобар ангажман

Без разлика колку добро го пласирате вашиот бренд на Инстаграм, факт е дека брендовите имаат тенденција да стагнираат со текот на времето. Ако вашето брендирање на Инстаграм стагнира, веројатно ќе видите намалени стапки на ангажирање. Во…

Врвни тактики за работа во одобрувања на брендови во вашиот IGTV
18th август 2022

Врвни тактики за работа во одобрувања на брендови во вашиот IGTV

IGTV е апликација на Instagram која им овозможува на корисниците да креираат и објавуваат видеа со долги форми. Поради популарноста на Instagram меѓу брендовите за промоции и одобрувања, IGTV исто така стана моќна маркетинг платформа насочена кон видео….

Работи што можете да ги направите за да се вратите во нормала откако ќе се укине забраната за сенка
9th август 2022

Работи што можете да ги направите за да се вратите во нормала откако ќе се укине забраната за сенка

Забраната во сенка на Инстаграм се однесува на забрана или блокирање на содржината на социјалните медиуми. Обично, кога забраните во сенка се спроведуваат на корисниците, тие не се свесни за тоа, бидејќи забраната во сенка не е нешто што Instagram…

Како да ги изберете вистинските бои за вашата естетика на Инстаграм?
2nd август 2022

Како да ги изберете вистинските бои за вашата естетика на Инстаграм?

Одлична естетика на Инстаграм е онаа која вклучува правилна употреба на бои во контекст на вашиот бренд. Различни брендови постигнаа успех на Инстаграм со развивање уникатни палети на бои, а вие можете да го направите…

Како да ги искористите функциите за социјална трговија на Инстаграм
18 јули 2022

Како да ги искористите функциите за социјална трговија на Инстаграм

Во последниве години, социјалната трговија или трговија стана индустрија за себе, а во моментов, нејзината вредност е речиси неверојатни 90 милијарди долари. Во текот на следните неколку години, постојат проекции кои проценуваат…

Уникатни начини да ги користите приказните на Инстаграм во ваша корист
13 јули 2022

Уникатни начини да ги користите приказните на Инстаграм во ваша корист

Во последниве години, Instagram додаде различни функции за споделување содржина за своите корисници. Инстаграм Stories е една од тие карактеристики. Објавите на Stories на Инстаграм се привремени објави, кои се слични на тоа како Snaps…

Најголемите предизвици за маркетинг на инфлуенсерите и совети како да се справите со нив
29th Јуни 2022

Најголемите предизвици за маркетинг на инфлуенсерите и совети како да се справите со нив

Никогаш немало подобро време бизнисите да инвестираат во маркетинг со инфлуенсери на Инстаграм. Сепак, и покрај придобивките што ги нуди инфлуенсер маркетингот, факт е дека постојат неколку предизвици што ги имаат бизнисите…

Паметни работи што ги прават блогерите за да ги зголемат следбениците на Инстаграм
22nd Јуни 2022

Техники за оптимизација за зголемување на откривањето на Инстаграм

Со преку милијарда активни корисници секој месец, Instagram е една од најмоќните платформи за социјални медиуми за брендови кога станува збор за дигитален маркетинг. Сепак, конкуренцијата на платформата е интензивна. Доколку…

Совети за наведување на вашите производи на вистински начин на рекламите за купување на Инстаграм
13th Јуни 2022

Совети за наведување на вашите производи на вистински начин на рекламите за купување на Инстаграм

Онлајн купувањето стана нова норма. Од облека до намирници, се може да се купи онлајн. Една од платформите што стана пазар за модерна, достапна облека е Инстаграм. Благодарение на Инстаграм,…

Начини за пренамена на многу стари објави на Инстаграм за свежа содржина
1st јуни 2022

Начини за пренамена на многу стари објави на Инстаграм за свежа содржина

Создавањето висококвалитетна содржина на Инстаграм не е лесно. Сепак, можете да го намалите товарот со тоа што ќе пронајдете начин да ги пренамените вашите стари објави на Инстаграм. Без разлика дали сте влијание или имате бизнис, објавувате…

en English
X
Некој во Купена
пред