Купи Инстаграм Коментари
 • Загарантирана испорака Загарантирана испорака
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултати започнете во 24-72 часови
 • Резултати започнете во 24-72 часови Резултатите продолжуваат сè додека не завршат
 • Не е потребна лозинка Не е потребна лозинка
 • Безбедно и приватно 100% безбеден и приватен
 • Гаранција за повторно полнење Гаранција за повторно полнење
 • Поддршка 24 / 7 Поддршка 24 / 7
Системи за плаќање

Купи Инстаграм Коментари

Кои придобивки ќе ги видам ако купам коментари на Instagram?

 • ✅ Коментарите носат легитимност и признание за вашите објави
 • ✅ Помага при промовирање на повеќе коментари што ќе останат на вашите објави
 • ✅ Помага во зголемување на вашиот ангажман, како што се „Лајкови“ и „Прегледи“
 • ✅ Можете целосно да ги прилагодите коментарите
 • ✅ Нарачките се доставуваат во рок од 24-72 часа
 • ✅ TurboMedia секогаш испорачува повеќе отколку што сте купиле
 

Најчесто поставувани прашања

Оваа услуга навистина може да ви помогне да започнете разговор на вашите објави. Кога купувате коментари, тие можат да бидат целосно прилагодливи, така што ќе можете да го насочувате разговорот во насоката што сакате. Може да имате објавено само 5 коментари на еден пост. Тие можат да бидат одговори на други објави или да се користат за започнување разговор на одредена тема. Тие се исто така многу важни за да помогнат во балансирање на вашите допаѓања и прегледи. TurboMedia.io обезбедува коментари со највисок квалитет достапни на Интернет. Ние секогаш ги поврзуваме коментарите со вашата објава.
За да обезбедиме највисок квалитет на услуга и испорака, ние рачно ја разгледуваме секоја продажба. Затоа, може да потрае и до 24 часа за да започне вашата нарачка. 99% од времето вашата нарачка ќе започне за неколку часа или помалку. Доколку имате поголема нарачка, таа ќе трае секој ден се додека услугата не биде целосно испорачана. Стоиме зад нашите услуги 100% и секоја нарачка ќе ја испорачаме во целост.
Нашите услуги се 100% безбедни за употреба. За разлика од многу даватели на услуги, ние не ја бараме или бараме вашата лозинка за сметка на социјалните медиуми. Затоа, ние не ја контролираме вашата сметка или ја насочуваме да стори сé што не треба да прави. Услугите што ги обезбедуваме се тестираат безброј пати и продолжуваат да се ажурираат и развиваат со апликациите на социјалните медиуми за да обезбедат највисок квалитет и најдобри резултати. TurboMedia.io обезбедува услуги со највисок квалитет и најиновативни маркетинг на социјални медиуми преку Интернет.
Купи Инстаграм Коментари

Случајни наспроти сопствени коментари на Инстаграм. Зошто треба да купувате сопствени коментари на Инстаграм?

Случајни наспроти сопствени коментари на Инстаграм. Зошто треба да купувате сопствени коментари на Инстаграм?

Лансиран во октомври 2010 година, Инстаграм се појави како најпопуларна платформа за социјални медиуми што постои. Инстаграм продолжува да ги проширува своите хоризонти, а од апликација за споделување фотографии, сега стана маркетиншка алатка за различни брендови, инфлуенсери и огласувачи.

Се проценува дека Инстаграм заврши 1 милијарди корисници ширум светот. Ако мислевте дека зачудувачките фотографии се сè што е важно на Инстаграм, се лажете. Иако Instagram е сè уште високо визуелен медиум, работите што ги кажувате на вашата страница, вашите натписи и вашите коментари, исто така, можат многу да влијаат на нивото на вашата ангажираност.

Коментарите на Инстаграм се како различни инфлуенсери, брендови и следбеници комуницираат на Инстаграм. Коментарите се начин на кој можете да имате вистински разговор на вашата страница. Алгоритмот на Инстаграм исто така сака коментари. Колку повеќе коментари добивате, толку се поголеми шансите да се појавите на страницата Истражувај.

Со оглед на големата корисничка база на Инстаграм, не можете да ја поткопате моќта на коментарите на Инстаграм. Луѓето купуваат коментари на Инстаграм за да поттикнат ангажман на нивните објави и да станат поволни за алгоритмот на Инстаграм.

Зошто се важни коментарите на Инстаграм?

Дали се обидувате да го зголемите вашето присуство на Инстаграм? Ако сте, тогаш знаете колку е важен ангажманот на публиката за вашата сметка. За да го развијат својот Инстаграм профил, корисниците често инвестираат во органски раст на лајкови и следбеници. Сепак, коментарите се подеднакво важни ако сакате да ја засилите вашата игра на платформата. Ако сакате да создадете поголем ангажман на вашата сметка, треба да купите коментари.

Лајковите и следбениците се важни за привлекување на публиката. Сепак, треба да обрнете внимание и на коментарите на Инстаграм бидејќи тој игра клучна улога во градењето на вашето присуство на платформата. Коментарите може да создадат јамки за ангажирање, што го одржува отчукувачкиот алгоритам на Instagram. Кога станува збор за градење вистинска врска со вашите гледачи, коментарите се најважни.

Коментарите го зголемуваат вашиот кредибилитет како бренд

Со огромна корисничка база, коментарите на Инстаграм го покажуваат потенцијалот на вашиот бренд. Исто така, на вашите следбеници им покажува дека сте искрени и доверливи. Бројот на коментари на вашите објави ви покажува колку добро функционираат вашите производи или објави. Исто така, им покажува на другите гледачи дека вашите објави добиваат привлечност, охрабрувајќи ги и нив да одговорат.

Начинот на кој одговарате на коментарите на вашите објави ги покажува вашите протоколи за ангажирање со клиентите. Делот за коментари на вашите објави, исто така, може да биде многу добро место за да барате потенцијални клиенти. Исто така, им дава на вашите постоечки и потенцијални клиенти увид во тоа како се справувате со интеракциите со клиентите и вашиот целокупен бизнис.

Коментарите се знак на популарност

Ако ги погледнете најпопуларните канали на Инстаграм, ќе забележите една заедничка работа меѓу нив. Нивните објави имаат многу коментари за нив што покажува добар ангажман.

Ако имате огромен број следбеници, но не добивате доволно коментари на вашите објави, вашата содржина нема да се појави на страницата Истражувај. Страницата Explore ви дава пристап до нова публика која можеби не ви е позната. Ако им се допадне вашата содржина, тие ќе бидат доволно заинтересирани да ја проверат вашата страница, а можеби и да ве следат. Значи, прикажувањето на страницата Explore е одличен начин да заработите нови следбеници, но можеби нема да биде возможно ако не добивате соодветни коментари на Инстаграм.

Повеќе коментари укажуваат на популарноста на вашите објави, покажувајќи им на луѓето дека објавувате интересна содржина што ја сакаат гледачите. Затоа, кога брендовите бараат инфлуенсери, ги бараат оние кои имаат ангажирана публика. Дали сакате повеќе брендови да покажат интерес за вашата страница на Инстаграм? Треба да платите за коментарите на Инстаграм за да покажат високи нивоа на ангажираност на вашата страница, што ќе ја направи вашата страница попривлечна за брендовите вклучени во маркетинг на влијателни лица.

Коментарите помагаат да се зголеми бројот на вашите следбеници

Ако го погледнете делот за коментари, ќе видите дека некои следбеници повеќе комуницираат со вашите објави од другите. Публиката која најмногу се ангажира станува видлива за потенцијалните следбеници. Потенцијален следбеник би можел да процени која е вашата целна публика со гледање на видот на коментарите што ги добивате. Ако видат дека вашата објава и коментарите се поврзани, можеби ќе сакаат да станат дел од вашата заедница. Тие ќе бидат повеќе заинтересирани да ја следат вашата сметка, а со тоа ќе го зголемат бројот на вашите следбеници.

Алгоритмот на Инстаграм ги разгледува и коментарите што ги добивате за да ја одреди демографијата на целната публика. Кога ќе примите голем број коментари, алгоритмот може да ги удри вашите објави во видливост на корисници кои можеби се слични на вашата целна публика. Ако сте нов на Инстаграм и се борите да заработите следбеници, треба да платите за коментари.

Коментарите можат да ја изградат вашата слика

Брендовите инвестираат многу и пробуваат неколку стратегии за да создадат позитивна слика за брендот. Прашајте кој било инфлуенсер, кој било бренд, и тие ќе гарантираат дека градењето позитивен имиџ на брендот не е лоша задача.

Со сопствени коментари на Инстаграм, можете да ги натерате вашите сегашни и потенцијални следбеници да веруваат во вашиот бренд. Одлична содржина и паметни стратегии ќе ги поттикнат вашите следбеници да остават коментари на вашите фотографии или видеа. Сепак, можете да купите и коментари за да го зголемите ангажманот на вашите објави.

Коментарите помагаат да се изгради доверба

При изборот на инфлуенсер, ангажманот на публиката често е голем фактор што брендовите го разгледуваат. Коментарите на Инстаграм покажуваат дека имате ангажирана и одговорна публика која му верува на вашиот канал. Коментарите исто така покажуваат дека вашата содржина е релевантна и додава вредност на животот на вашата публика. Големиот ангажман покажува дека луѓето се заинтересирани за содржината што ја нудите. Затоа, брендовите ќе бидат повеќе заинтересирани за инфлуенсери кои имаат позитивен однос со својата публика и можат да влијаат на нивните одлуки за купување.

Што се случајни и сопствени коментари на Инстаграм?

Случајните коментари се генерички коментари на вашата објава. Од друга страна, сопствените коментари може да се приспособат за да можете да го насочите разговорот во ваша корист или во која насока сакате.

Ако сакате да купите коментари на Инстаграм, можете да изберете помеѓу случајни и сопствени коментари. Меѓутоа, ако сакате да го поттикнете ангажманот, тогаш она што ви треба се приспособени коментари. Прилагодените коментари ви даваат поголема контрола врз она што се пишува на вашите објави. Ако ги погледнете поголемиот дел од коментарите на вистинските корисници на Инстаграм, најмногу ќе се работи за тоа зошто им се допаѓа содржината. Можеби „лајкот“ не е доволен за да ги доловат нивните емоции, па затоа избираат да коментираат. Почесто отколку не, коментарите може да бидат и за поставување повеќе прашања за содржината. Кога купувате сопствени коментари на Инстаграм, имате поголема контрола, а тоа ви помага да дадете позадоволителни одговори. Со нивото на конкуренција на Инстаграм, мора да се истакнете.

Зошто треба да купувате коментари на Инстаграм?

Кога одредена објава на Инстаграм добива многу коментари, луѓето природно се привлекуваат кон таа објава. Во човечката природа е да сака работи што ги сакаат и другите луѓе. Склони сме да мислиме дека затоа што им се допаѓа на многу други, затоа мора да биде добро. Затоа сметките на Инстаграм кои имаат голема база на следбеници продолжуваат да растат. Од друга страна, некои мали инстаграм профили со голем калибар се борат да заработат лајкови, а камоли коментари и следбеници.

Имајќи го предвид овој аспект на човековата природа, треба да купите коментари за да ја поттикнете вашата сметка на Инстаграм. Добра стратегија за зголемување на вашата сметка на Инстаграм е да платите за коментари од доверлива веб-локација, како што е TurboMedia, за да оставите впечаток на оригиналност и доверливост.

Кога ви се допаѓа објава, ви треба само секунда. Тоа навистина го покажува вашиот интерес за објавата, но не вложувате многу напор да покажете дека ја цените содржината. Меѓутоа, кога коментирате на објава, одвојувате време да напишете коментар и потоа да го објавите. Тоа покажува дека сте силно привлечени од објавата. Кога има објава со многу коментари, на другите им се чини дека е нешто допадливо. Луѓето чувствуваа потреба да ги покажат своите допаѓања или недопаѓања толку силно што одвоија време да напишат коментар. Ова е доволно за заинтригирање и привлекување луѓе и повеќе коментари. Ако сакате да создадете впечаток дека луѓето се заинтересирани за вашите објави, треба да купите коментари.

Повеќе коментари на вашите објави исто така создаваат впечаток дека сте доверливи. Тоа ги тера луѓето да се чувствуваат: „Ако толку многу луѓе имаат доверба во оваа личност, треба и јас“. Дали сакате да изгледате посигурно пред вашата публика? Ако го правите тоа, треба да купите коментари на Инстаграм.

Кога плаќате за коментари на Инстаграм, дозволувате вашата публика автоматски да дојде на вашата сметка. Повеќе коментари ја прават вашата објава поволна за алгоритмот на Инстаграм, а вашата содржина почнува многу да се појавува на вестите. Вашите објави стануваат вирални сами по себе, без да треба да вложите многу напор. Времето што го заштедувате може да го искористите за да направите подобра содржина, а ако сте бизнис, да го подобрите вашиот производ.

Дали е безбедно да се купат коментари?

Ако плаќате за коментари од доверлива веб-локација, како што е TurboMedia, тогаш е сосема безбедно да го сторите тоа. Таквите веб-локации се грижат да ја задржат вашата приватност и не бараат лични информации или лозинки. Сепак, ќе треба да ги наведете деталите за објавата на Инстаграм до кои би сакале да бидат доставени коментарите. Бидете уверени, никогаш нема да биде побарано од вас да ги дадете вашите информации за најавување или, за таа работа, други чувствителни информации.

Кога купувате коментари на Инстаграм, погрижете се тоа да го правите само од безбедни веб-локации. За почеток, веб-локацијата треба да биде SSL сертифицирана, а URL-то треба да биде HTTPS, а не HTTP. Исто така, треба да обезбеди сигурни опции за плаќање. На необични веб-локации, секогаш постои ризик од хакирање на информациите за вашата кредитна картичка. Сепак, доверливите веб-страници ќе ви обезбедат и други безбедни опции за плаќање, како што се PayPal и Bitcoin.

Дали сте загрижени дали Инстаграм ќе ја казни или забрани вашата сметка ако плаќате за коментари? Воопшто нема причина да се грижите ако користите TurboMedia. Доставуваме сопствени коментари кои изгледаат оригинално и воопшто не предизвикуваат сомнеж. Тоа е затоа што коментарите доаѓаат од вистински корисници на Инстаграм. Значи, не треба да се грижите дали ќе му наштети на вашата сметка.

Зошто треба да се држите подалеку од веб-локации со низок квалитет?

Кога купувате коментари, очекувате да добиете квалитет. Сепак, тоа можеби не е точно за веб-локациите со низок квалитет. Овие веб-локации користат ботови, а не вистински корисници на Инстаграм за да даваат коментари.

Како да правите разлика помеѓу бот и вистински корисник? Вистинските корисници на Инстаграм генерално имаат добра количина на активност на нивните сметки. Тие ќе имаат свои објави и следбеници. Меѓутоа, ако сметката следи стотици други сметки, но нема или има малку следбеници, тоа може да биде бот, а не вистински корисник. Исто така, кога е бот, може да нема и слика на профилот.

Треба да се оддалечите од таквите веб-локации бидејќи тие можат да предизвикаат повеќе штета отколку корист за вашата сметка. Овие веб-локации користат лажни профили и ботови за да доставуваат коментари, што никогаш не е природен ангажман. Порано или подоцна, брендовите ќе почнат да сфаќаат дека не ја добиваат својата вредност за парите бидејќи нивната публика не е реална. Можеби ќе наидете на измамник, а тоа може многу да му наштети на вашата репутација.

Како да ги зголемите коментарите на Инстаграм?

Пред да барате начини да го зголемите бројот на коментари на вашите објави, прво треба да разберете како функционира алгоритмот. Во јуни 2016 година, Инстаграм објави дека смислува алгоритам кој им овозможува на корисниците да ја видат содржината за која најмногу се грижат. Ова се случи по повеќекратните поплаки на корисниците кои велат дека пропуштаат содржина за која се грижат. Новиот алгоритам беше воведен во 2018 година, и оттогаш, тој продолжи да се развива кон подобра содржина на екранот што ја гледаат корисниците. Тековниот алгоритам ја разгледува ефективноста и кредибилитетот на објавата врз основа на тоа колку споделувања има добиено објавата. Исто така, се гледа колку корисници ја зачувале објавата. Постоечкиот алгоритам на Инстаграм дава приоритет на објавите што добиле најмногу споделувања и зачувани.

Благодарение на новиот алгоритам, сега стана клучно вашите објави да бидат доволно привлечни, така што корисниците ќе вложат труд за споделување и зачувување. Го гледа и бројот на вашите следбеници, бројот на лајкови и коментари на вашите објави пред да одлучи дали вашите објави треба да им се предложат на други корисници.

Овие совети можат да ви помогнат да го зголемите бројот на коментари на вашите објави.

Објави интересна содржина

Дури и ако купувате коментари на Инстаграм, мора да објавувате привлечна содржина за да го поттикнете ангажманот и да ја зголемите вашата сметка. Многу е важно да објавувате интересна содржина што може да го привлече вниманието на гледачите на Инстаграм, проширувајќи го вашиот органски досег на платформата. Можете да користите мешавина од слики, фотографии, видеа и ролни за да го зголемите бројот на коментари на вашата содржина.

Создадете календар за содржина

Размислете за создавање календар за објавување за да можете постојано да објавувате содржина. Новиот алгоритам на Инстаграм го зема предвид и времето на вашите објави. Затоа не треба да објавувате случајно без да одржувате соодветен систем. Треба да се воздржите и од објавување на повторливи содржини. Следењето на календарот на социјалните мрежи е ефикасен начин да се осигурате дека вистинската содржина излегува во вистинско време.

Одговорете на коментарите

Кога добивате коментари на вашите објави, не само што е учтиво да одговарате на нив, туку и создавате добар впечаток кај корисниците. Одговарањето на коментарите исто така ви овозможува да започнете разговор. Ќе можете подобро да го објавите вашиот производ или услуга или што и да е тоа што се обидувате да го промовирате. Кога објавувате добри одговори, тоа ги поттикнува луѓето да коментираат.

Одржувајте реципроцитет

Ако сакате да ги зголемите коментарите на Инстаграм, мора да одржите ниво на реципроцитет. Што значи тоа? Ако ги погледнете вашите објави, ќе видите дека некои луѓе повеќе се занимаваат со вашите објави од другите. Одвојте време да дознаете кои се вашите најдобри следбеници и коментатори и, доколку е можно, следете ги назад. Можете исто така да ги лајкувате нивните објави или да ги коментирате. Еден мал гест како овој оди далеку во градењето на траен однос со вашите следбеници и последователно зголемување на нивото на ангажираност на вашите објави.

Користете трендовски хаштагови

Да се ​​биде во тек со темите во тренд е уште еден добар начин да се привлече внимание и да се зголеми бројот на коментари на вашите објави. Треба да можете да привлечете корисници и да ги охрабрувате да коментираат на вашата објава користејќи суптилна намера. Тоа е можно само ако објавувате привлечна содржина со која корисниците веднаш се ангажираат со нив.

Користењето трендовски хаштагови е добар начин да ги направите вашите објави попривлечни за корисниците. Хаштаговите играат клучна улога во зголемувањето на досегот на објавата. Многу корисници следат хаштагови и ако ги користите вистинските, вашата содржина може да се појави на доводите на овие корисници, зголемувајќи го бројот на вашите следбеници.

Спроведете натпревари и подароци

Подароците и натпреварите се доста популарни. Тоа е затоа што тие се брз и лесен начин да генерирате повеќе коментари и да поттикнете ангажман на вашата сметка на Инстаграм. Можеби ќе треба да го зголемите буџетот за маркетинг, но тие вредат.

Промовирајте ги овие натпревари и подароци колку што можете повеќе на вашиот вести. Може да побарате од корисниците да ја следат, лајкнат и коментираат вашата објава за да учествуваат во натпреварот. Можете исто така да побарате од нив да означат други корисници во нивните коментари. Со тоа не само што се проширува досегот на вашата објава, туку и се зголемува бројот на коментари на неа.

Обидете се да ги натерате гледачите да одговорат

Објавите кои покажуваат како нешто може да го промени животот на една личност секогаш се добредојдени и ценети. Може да правите објави или меми за да го покажете истото. Размислете за правење видеа што би можеле лично да му се допаднат на корисникот. Можете исто така да објавувате фотографии кои покажуваат што му недостасува на корисникот со тоа што не го користи производот или услугата. Идејата е да се истакнете во толпата. Ако објавувате слична содржина како другите, вашата содржина ќе се изгуби меѓу сличните содржини што веќе се достапни на платформата.

Објавувајте квизови

Објавувањето квизови е паметен начин да ги поттикнете вашите гледачи да коментираат на вашите објави. Загатките и ситниците исто така предизвикуваат сличен вид на одговор од корисниците. Може да пребарувате на интернет за некои ситници или да креирате ваши објави кои ги принудуваат корисниците да одговорат.

Промовирајте ги вашите објави

Промовирањето на вашите објави, исто така, може да доведе до поголем ангажман и коментари од корисниците. Ќе најдете сино копче на вашата објава што е за промоција. Кога промовирате објава, тоа ви дава поголема видливост и исто така ја зголемува интеракцијата со корисниците. Деталните и интересни натписи исто така помагаат при привлекување внимание на вашата содржина.

Овозможете push известувања

Кога ќе ги вклучите притисни известувањата, брзо ќе бидете предупредени секогаш кога некој ќе коментира на вашите објави. Навременото одговарање на коментарите ги поттикнува корисниците да коментираат повеќе на вашите објави. Колку повеќе комуницирате со корисниците, толку повисоко вашата содржина ќе се појавува на нивниот извор на вести.

Изберете го вистинското време за објавување

Кое е вистинското време за објавување? Не постои единствен одговор. Вистинското време за објавување може да варира во зависност од вашата индустрија, демографијата на вашите следбеници и видот на содржината што ја објавувате.

Може да започнете со тестирање на ангажманот со објавување во различни периоди во текот на неделата. Во зависност од резултатот, тогаш можете да го креирате вашиот распоред за објавување. Треба да се обидете да откриете време од неделата кога вашите корисници би биле подготвени да одат и да остават коментар. Ова ќе ви помогне да го максимизирате ангажманот што го добиваат вашите објави.

Објавувајте селфи и искрени фотографии

Селфи-фотографиите не се само забавни, туку можат да бидат многу добри и за вашиот ангажман на Инстаграм. Јаху Лабс и Технолошкиот институт Џорџија анализираа над 1 милион објави на Инстаграм тоа откри дека човечките лица имаат 32% поголема веројатност да предизвикаат коментари. Тие исто така имаат 38% поголема веројатност да соберат лајкови.

Истражувачите веруваат дека лицата се ефективни извори на невербална комуникација и затоа луѓето повеќе ги привлекуваат. Дури и доенчињата повеќе ги привлекуваат човечките лица.

Ако сакате да го зголемите бројот на коментари, размислете за објавување повеќе селфи, искрени фотографии и групни снимки. Добрата страна на ова е што им овозможува на корисниците да ја видат човечката страна на вашиот бренд.

Објавувајте фотографии од животни

Не само човечките лица, туку и животинските фотографии успеваат да привлечат големо внимание кај корисниците. Животните се толку популарни на Инстаграм што многу животински инфлуенсери заработуваат исто колку и човечките инфлуенсери на платформата.

Без разлика дали се работи за вашето домашно милениче или слатки животни во вашето соседство, фотографиите од животните би можеле да додадат забавен елемент на вашите објави на Инстаграм.

Користете емотикони во вашите натписи

Иако хаштаговите се корисни за проширување на дофатот на вашите објави, емотиконите можат да го привлечат вниманието на корисниците кон натписот. Ако вашите натписи зграпчуваат повеќе очни јаболки, тоа автоматски го зголемува ангажманот, допаѓањата и коментарите. Сепак, не користете само случајни емотикони. Изберете ги оние што се соодветни и имаат најмногу смисла за тоа што го објавувате. Неколку емотикони може да ги направат вашите титлови шарени и забавни, но не претерувајте со нив.

Објавувајте често

Како и другите платформи за социјални медиуми, честото објавување на Инстаграм ја прави вашата сметка активна и ажурирана. Ако објавувате случајно и ретко, вашите објави ќе се изгубат меѓу тоните објави што секојдневно ги добива Instagram. Ако објавувате постојано и во исто време секој ден, повеќе корисници ќе ги гледаат и ќе се ангажираат со вашите објави. Тоа може да резултира со зголемување на бројот на вашите следбеници и нивото на ангажираност на вашите објави во форма на допаѓања и коментари.

Користете го Instagram приказни

Приказните на Инстаграм се многу популарни и одличен начин да го зголемите бројот на коментари што ги добивате. Тоа е делумно затоа што приказните се појавуваат веднаш на врвот на доводот на Инстаграм, што ве прави повидливи за вашите следбеници. Другата причина може да биде тоа што со приказните можете да користите многу интересни функции. Тоа ги прави поинтересни и вашите следбеници би биле охрабрени да комуницираат директно со вас.

Размислете за спроведување анкети и квизови за вашите приказни за да го поттикнете ангажманот на корисниците. Тоа е исто така одличен начин да се создаде заедница на лојални следбеници.

Заклучок:

Ако сакате да ја зголемите видливоста на вашите објави на Инстаграм, треба купувајте коментари на Инстаграм. Тоа е достојна инвестиција. Сепак, внимавајте да се држите подалеку од ботови и трошете пари само на сигурни веб-страници.

ТурбоМедиа е познат и доверлив веб-сајт кој продава коментари на Инстаграм. Сите доставени коментари доаѓаат од вистински корисници на Инстаграм, што предизвикува вистински ангажман на вашата сметка. За какви било прашања или прашања, TurboMedia има и одлична поддршка за корисници која нуди помош 24/7. За да донесете признание и легитимност на вашите објави, користете TurboMedia за да го зголемите ангажманот и коментарите на вашите објави.

Ние нудиме повеќе услуги за маркетинг на Инстаграм

Еднократни опции за купување без претплата или периодични плаќања

Сервис
Цена $
$ 25

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$6
$9
$ 14
$ 25
$ 39
$ 59
$ 89
$ 129
$ 179

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$3
$7
$ 12
$ 17
$ 29
$ 49
$ 79
$ 129
$ 199

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$9
$ 17
$ 29
$ 49

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 10
$ 15
$ 50
$ 80
$ 150
$ 275
$ 500

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
Сервис
Цена $
$ 10
$ 15
$ 25
$ 35
$ 50

Карактеристики

 • Загарантирана испорака
 • Гаранција за повторно полнење
 • Безбедна и приватна достава
 • Испорака СТАРТ за 24-72 часа
 • Испораката продолжува секој ден сè додека не заврши
 • Еднократно купување на големо - Нема повторување
en English
X
Некој во Купена
пред