Нашата програма е бесплатна за пристапување. Лесно е да се најавите и не бара техничко знаење. Програмите за приклучување се вообичаени преку Интернет и им нудат на сопствениците на веб-страниците дополнителен начин да профитираат од нивните веб-страници.

Како работи?

Кога ќе се придружите на нашата придружна програма, ќе ви се обезбеди единствена URL-адреса што можете да ја поставите на вашата веб-страница или да ја споделувате преку е-пошта или на страниците на вашите социјални медиуми. Кога корисникот ќе кликне на една од вашите уникатни врски, тие ќе бидат донесени на нашата веб-страница и нивната активност ќе се следи од нашиот партнер за софтвер. Willе заработите комисија кога ќе направат набавки.

Детали за програмата

  1. Тип на комисија: Плаќаат-по-продажба 20% за секоја продажба што ја доставувате.
  2. Барање за исплата: 100 УСД - Потребен минимален биланс за исплата.
  3. Времетраење на исплата: Плаќањата се вршат еднаш месечно, за претходниот месец.

За сите други детали, ве молиме контактирајте не.

Станете Огранок сега

en English
X
Некој во Купена
пред