За да започнете, прво мора да кликнете на копчето „ПРИЈАВИ / РЕГИСТРИРАЈ“ се во горниот десен агол или кликнете на „Премиум услуги“ од лентата со алатки долж горниот дел ако купувате рефусни услуги како што се следбеници, допаѓања, прегледи и коментари. Потоа од вас се бара да се најавите и да се регистрирате во нашата област на членови на TurboMedia. За да го направите ова, едноставно внесете го вашето корисничко име на Instagram и кликнете на зеленото копче „LOGIN“. Потоа ќе ве однесе до областа на членот. Windowе се појави нов прозорец Ви благодариме што се регистриравте со TurboMedia.io и бараме да ја дадете вашата адреса за е-пошта за да ви испратиме известувања и ажурирања за вашата сметка. Едноставно наведете ја вашата е-пошта и кликнете на синото копче „Испрати е-пошта“. Ве молиме запомнете: Ние не ги добиваме вашите информации за најавување или немаме никаков пристап до вашата сметка на Instagram. Од вас не се бара да дадете каква било лозинка што ја користите за вашата сметка на Instagram. Од вас се бара да ја чувате вашата сметка Јавна за да ги користите нашите услуги. Кога сте во порталот на членот, ви се презентираат различни планови за допаѓања и различни планови за следбеници преку опаѓачкото мени за допаѓања и следбеници. Во зависност од вашите специфични потреби и барања, може да одлучите да одите со некој од бесплатните планови или за мала месечна претплата, да одите со платен план што ви овозможува да ги добивате нашите услуги без ништо од вас.
Инстаграм е важна алатка за многу луѓе на денешно време. Докажано е дека зголемувањето на следбениците и / или допаѓањата го зголемува вашето присуство на Интернет, понудите за продажба, помагаат да бидете откриени и многу повеќе. Без разлика дали едноставно сакате да ја зголемите активноста на вашата лична сметка или сте професионалец со одредена цел за вашиот Инстаграм, ние во ТурбоМедија можеме да обезбедиме реален и одржлив раст за да ги задоволиме вашите потреби. Инстаграм има повеќе од 200 милиони луѓе кои ја користат нивната услуга. Социјалните медиуми се сè, а Инстаграм е една од најважните платформи за зголемување на изложеноста за што и да правите! Дозволете ни да соработуваме со вас за да ја однесеме вашата сметка на следното ниво!
Секако! Ние сме безбедна и доверлива услуга што ја користат над 100,000 клиенти и расте и расте. Вашата приватност и безбедност се наш приоритет број 1, поради што развивме многу силно кодирање и безбедно чувана веб-страница користејќи 256-битна енкрипција. Ние НЕ потребна е вашата лозинка за Инстаграм и немате никаков пристап до вашата сметка на Инстаграм.
НЕ! Кога се пријавувате на нашата услуга, не бараме ваша лозинка за Instagram или не ви бараме некоја од вашите информации за најавување. Едноставно ни треба вашето корисничко име на Инстаграм за да идентификуваме до каде да ги испраќаме услугите. Ништо повеќе!
Ако одлучите да го смените името на Instagram додека добивате услуги од TurboMedia.io, услугите ќе престанат откако името ќе се смени. Препорачливо е да го одржувате корисничкото име со кое сте се регистрирале за време на траењето на вашиот план. Ако сакате да го промените вашето корисничко име, едноставно вратете се на TurboMedia.io и повторно купете го вашиот План под ново име, и испратете ни ја потврдата по е-пошта и советувајте дека сте го смениле вашето име од претходно, во сега. Потоа, ќе го откажеме вашиот претходен план и ќе ви ги вратиме парите за неискористените денови.
За да ги користиме нашите услуги, бараме од вас да овозможите вашата сметка на Instagram да биде јавна. Ако користите една од нашите месечни услуги што доставуваат следбеници и / или допаѓања секој ден, ова бара да ја чувате вашата сметка јавна за целото времетраење на вашиот план. Ако изберете 1 од нашите услуги на пазарот (наголемо следбеници, допаѓања, прегледи, коментари), можете едноставно да ја направите вашата сметка јавна за време на нарачката, а потоа откако ќе заврши вашата нарачка, вратете ја на приватно.
Планот за 10 БЕСПЛАТНИ следбеници ви овозможува да добиете 10 следбеници за 24 часа со завршување на Анкета од 90 секунди (ако нашата мрежа открие дека квалификувате) или завршете 1 едноставна социјална акција ако не се квалификувате за истражувањето. Откако ќе го притиснете копчето „Активирај“ под Основниот план, ќе се појави прозорец со барање да го завршите истражувањето. Кликнете на синото копче што вели „Кликнете овде за да завршите брзо истражување“. Ако се квалификувате, анкетата ќе се појави и можете да започнете. Ако не ги исполнувате условите, прозорецот ќе се смени и ќе побара од вас да завршите 1 Социјална акција користејќи Facebook и / или Google+. Откако успешно ќе завршите Анкета од 90 секунди или 1 социјална акција, вашиот план ќе се активира. Веднаш ќе добиете 10 следбеници се додека вашата сметка е ЈАВНА и ги имате завршено Анкетата или социјалните активности, а вашата сметка вели „Активирано“. По завршувањето на 24 часа, ќе ви биде испратена по е-пошта и ќе ви биде дозволено да се вратите за да го повторите процесот и да добиете уште 6 следбеници.
Плановите за неделни следбеници ви овозможуваат да добивате следбеници на секои 7 дена автоматски, без да треба да завршите анкета од 90 секунди или да завршите какви било социјални активности. Откако ќе го купите, готово е! Плановите за неделни следбеници работат 100% автоматски, така што ќе седнете, да се опуштите и да гледате како вашата сметка на Инстаграм се зголемува секоја недела со природно темпо без да мора повторно да го посетувате TurboMedia! Имајте предвид дека ќе започнете да ги примате своите следбеници откако ќе ја добиете вашата исплата за набавката на планот.  Испораката потоа ќе се повторува на секои 7 дена од датумот на купување. Може да го откажете вашиот план во секое време, без такси за откажување.
Планот 20 бесплатни допаѓања ви овозможува да добиете 20 допаѓања за 24 часа со завршување на Анкета од 90 секунди (доколку нашата мрежа открие дека квалификувате) или завршете 1 едноставна социјална акција ако не се квалификувате за истражувањето. Откако ќе го притиснете копчето „Активирај“ под Планот за почеток, ќе се појави прозорец со барање да го завршите истражувањето. Внесете ја URL-то на објавата на која сакате да се применат „Допаѓањата“ и потоа кликнете на синото копче што вели „Кликнете овде за да завршите брзо истражување“. Ако се квалификувате, анкетата ќе се појави и можете да започнете. Ако не ги исполнувате условите, прозорецот ќе се смени и ќе побара од вас целосна социјална акција користејќи Facebook и / или Google+. Откако успешно ќе завршите Анкета од 90 секунди или завршена 1 Социјална акција, вашиот план ќе се активира. Вие веднаш ќе добиете 20 сака сè додека вашата сметка е ЈАВНА и ги заврши Анкетата или социјалните активности, а вашата сметка вели „Активирано“. По завршувањето на 24 часа, ќе ви биде испратена по е-пошта и ќе ви биде дозволено да се вратите за да го повторите процесот и да добиете уште 20 допаѓања.
Премиум плановите за автоматски лајкови ви овозможуваат да добиете „Лајкови“ на најмногу 3 фотографии / видео објави на ден 15 минути откако ќе објавите автоматски, без да треба да завршите анкета од 90 секунди или да завршите 5 социјални дејства. Откако ќе го купите, готово е! Плановите за премиум автоматски лајкови работат 100% автоматски, така што ќе седите назад, да се опуштате и да гледате како вашите објави на Инстаграм добиваат лајкови секој пат кога ќе објавувате, без да мора повеќе да го посетувате г-дин Инста. Забележете дека ќе започнете да добивате ваши допаѓања 15 минути по следната објава. Може да го откажете вашиот план во секое време, без такси за откажување.
Кога купувате платени платени претплата, автоматски ќе ви се наплатува истиот ден од секој месец. Ако во одреден момент повеќе не ви е потребна претплатата за TurboMedia, можете да ја откажете со најавување во нашата област за членови и кликнување на копчето „Моја сметка“ во горниот десен агол на екранот каде што ќе можете да ја откажете плаќањето. Кликнете на копчето подолу „Детали за наплата“. Потоа кликнете на копчето „Откажи претплата“. Ако имате какви било тешкотии, едноставно испратете ни брза е -пошта, а ние исто така можеме да го исполниме вашето барање.
Сите нарачки ќе бидат испорачани во рок од 24-72 часа од вашето време за купување. Обично, вашата нарачка ќе започне кратко време откако ќе ја завршите плаќањето, но во зависност од количината на услугите што сте ги нарачале, може да се рашири во временска рамка од 24-72 часа за да се обезбеди целосна испорака.
Апсолутно не! Сите наши услуги се 100% безбедни и се доставуваат на начин да се осигура дека нема проблеми со ниту еден од услугите на социјалните медиуми.
Ние испорачуваме највисок квалитет на услуги достапни на Интернет. Но, понекогаш има пад. Ова е природата на индустријата. Нема достапна услуга што понекогаш нема да доживее пад. За оваа причина, ние секогаш ги надминуваме за да се осигураме дека по некој пад, сепак ќе останете со повеќе отколку што порачавте. Во однос на допаѓањата, ставовите и коментарите, тие ретко паѓаат. Во случај да се случи пад, едноставно испратете ни е-пошта со потврдата за набавка и ќе обезбедиме веднаш да надополните. Стоиме зад она што го нудиме и сакаме да ви помогнеме да ги исполните своите цели на социјалните медиуми!
en English
X
Некој во Купена
пред