Aby rozpocząć, musisz najpierw kliknąć przycisk „ZALOGUJ / ZAREJESTRUJ SIĘ” w prawym górnym rogu lub kliknij „Usługi premium” na pasku narzędzi u góry, jeśli kupujesz usługi masowe, takie jak Obserwujący, Polubienia, Widoki i Komentarze. Następnie musisz się zalogować i zarejestrować w naszym obszarze TurboMedia Members. Aby to zrobić, wystarczy wpisać nazwę użytkownika na Instagramie i kliknąć zielony przycisk „LOGIN”. Następnie zabierze Cię do Strefy Członka. Pojawi się nowe okno. Dziękujemy za rejestrację w TurboMedia.io i poprosimy o podanie adresu e-mail, aby przesyłać Ci powiadomienia i aktualizacje dotyczące Twojego konta. Po prostu podaj swój adres e-mail i kliknij niebieski przycisk „Prześlij e-mail”. Uwaga: Nie uzyskujemy danych logowania ani nie mamy dostępu do konta Instagram. Nie musisz podawać żadnych haseł używanych na koncie Instagram. Aby korzystać z naszych usług, musisz zachować swoje konto jako publiczne. Gdy jesteś w portalu członka, możesz zobaczyć różne Plany Polubień i różne Plany Obserwatorów za pomocą menu rozwijanego Polubień i Obserwujących. W zależności od konkretnych potrzeb i wymagań możesz zdecydować się na jeden z bezpłatnych planów lub za niewielką opłatą miesięczną wybrać płatny plan, który pozwala ci otrzymywać nasze usługi bez niczego od ciebie.
Instagram jest ważnym narzędziem dla wielu osób w dzisiejszych czasach. Udowodniono, że zwiększenie liczby obserwujących i / lub polubień zwiększa Twoją obecność w Internecie, oferty sprzedaży, pomaga Cię odkryć i wiele więcej. Niezależnie od tego, czy chcesz po prostu zwiększyć aktywność na swoim koncie osobistym, czy jesteś specjalistą z konkretnym celem na Instagramie, my w TurboMedia możemy zapewnić realistyczny i zrównoważony rozwój, aby spełnić Twoje potrzeby. Instagram ma ponad 200 milionów osób korzystających z ich usług. Media społecznościowe to wszystko, a Instagram jest jedną z najważniejszych platform, dzięki którym zwiększysz swoją widoczność na wszystko, co robisz! Pozwól nam współpracować z Tobą, aby przenieść Twoje konto na wyższy poziom!
Oczywiście! Jesteśmy bezpieczną i zaufaną usługą, z której korzysta ponad 100,000 1 klientów. Twoja prywatność i bezpieczeństwo jest naszym priorytetem nr 256, dlatego opracowaliśmy bardzo silne kodowanie i bezpiecznie strzegliśmy witryny za pomocą XNUMX-bitowego szyfrowania. My NIE wymagać hasła do Instagramu i nie mieć dostępu do konta Instagram.
NIE! Po zarejestrowaniu się w naszym serwisie nie pytamy o hasło do Instagramu ani nie wymagamy żadnych danych logowania. Po prostu potrzebujemy Twojej nazwy użytkownika na Instagramie, aby określić, gdzie wysłać usługi. Nic więcej!
Jeśli zdecydujesz się zmienić nazwę na Instagramie podczas odbierania usług z TurboMedia.io, usługi przestaną działać po zmianie nazwy. Zalecane jest zachowanie nazwy użytkownika, z którą się zarejestrowałeś przez czas trwania swojego planu. Jeśli chcesz zmienić swoją nazwę użytkownika, po prostu wróć do TurboMedia.io i ponownie kup swój plan pod nową nazwą, a następnie wyślij do nas e-mail z potwierdzeniem i poinformuj, że zmieniłeś nazwę z poprzedniej na obecną. Następnie anulujemy Twój poprzedni plan i zwrócimy Ci pieniądze za niewykorzystane dni.
Aby korzystać z naszych usług, wymagamy, aby Twoje konto na Instagramie było publiczne. Jeśli korzystasz z jednej z naszych miesięcznych usług, które dostarczają Obserwujących i / lub Polubień każdego dnia, wymaga to, aby Twoje konto było publiczne przez cały okres obowiązywania Twojego planu. Jeśli wybierzesz jedną z naszych usług na rynku (obserwatorzy, polubienia, wyświetlenia, komentarze), możesz po prostu upublicznić swoje konto w momencie składania zamówienia, a następnie po sfinalizowaniu zamówienia zwrócić je prywatnemu.
Plan 10 DARMOWYCH Obserwujących pozwala Ci zdobyć 10 Obserwujących w ciągu 24 godzin poprzez wypełnienie 90-sekundowej Ankiety (jeśli nasza sieć wykryje, że się kwalifikujesz) lub wykonanie 1 prostej akcji społecznościowej, jeśli nie kwalifikujesz się do ankiety. Po naciśnięciu przycisku „Aktywuj” w ramach planu podstawowego pojawi się okno z prośbą o wypełnienie ankiety. Kliknij niebieski przycisk z napisem „Kliknij tutaj, aby ukończyć szybką ankietę”. Jeśli się zakwalifikujesz, ankieta pojawi się i możesz zacząć. Jeśli się nie zakwalifikujesz, okno się zmieni i poprosisz o wykonanie 1 akcji społecznościowej za pomocą Facebooka i / lub Google +. Po pomyślnym ukończeniu 90-sekundowej ankiety lub ukończeniu 1 akcji społecznościowej plan zostanie aktywowany. Natychmiast otrzymasz 10 Followers, dopóki twoje konto jest PUBLICZNE i ukończysz Ankietę lub Akcje Społeczne, a twoje konto wyświetli „Aktywowane”. Po zakończeniu godzin 24 zostaniesz wysłany e-mailem i pozwolisz mu wrócić, aby powtórzyć proces i otrzymać 6 więcej Obserwujących.
Tygodniowe plany obserwujących umożliwiają automatyczne pozyskiwanie obserwujących co 7 dni, bez konieczności wypełniania 90-sekundowej ankiety lub wykonywania jakichkolwiek akcji społecznościowych. Po zakupie gotowe! Tygodniowe plany obserwujących są uruchamiane w 100% automatycznie, więc możesz usiąść, zrelaksować się i obserwować wzrost konta na Instagramie w każdym tygodniu w naturalnym tempie bez konieczności odwiedzania TurboMedia! Pamiętaj, że zaczniesz otrzymywać swoich obserwatorów po otrzymaniu płatności za zakup planu. Dostawa będzie następnie powtarzana co dni 7 od daty zakupu. Możesz anulować swój plan w dowolnym momencie, bez opłat za anulowanie.
Plan 20 bezpłatnych polubień pozwala uzyskać 20 polubień w ciągu 24 godzin, wypełniając 90-sekundową ankietę (jeśli nasza sieć wykryje, że się kwalifikujesz) lub wykonaj 1 prostą akcję społecznościową, jeśli nie kwalifikujesz się do ankiety. Po naciśnięciu przycisku „Aktywuj” w ramach planu początkowego pojawi się okno z prośbą o wypełnienie ankiety. Wpisz adres URL posta, do którego chcesz zastosować polubienia, a następnie kliknij niebieski przycisk z napisem „Kliknij tutaj, aby ukończyć szybką ankietę”. Jeśli się zakwalifikujesz, ankieta pojawi się i możesz zacząć. Jeśli się nie zakwalifikujesz, okno się zmieni i poprosisz o wykonanie akcji społecznościowej za pomocą Facebooka i / lub Google +. Po pomyślnym ukończeniu 90-sekundowej ankiety lub ukończeniu 1 akcji społecznościowej plan zostanie aktywowany. Natychmiast otrzymasz 20 lubi tak długo, jak długo masz konto PUBLIC i ukończyłeś ankietę lub akcje społeczne, a twoje konto mówi „Aktywowane”. Po zakończeniu godzin 24 zostaniesz wysłany e-mailem i pozwolisz mu wrócić, aby powtórzyć proces i otrzymać więcej LNXX.
Plany automatycznych polubień Premium pozwalają uzyskać polubienia maksymalnie 3 zdjęć / postów wideo dziennie 15 minut po automatycznym opublikowaniu, bez konieczności wypełniania 90-sekundowej ankiety lub 5 akcji społecznościowych. Po zakupie gotowe! Plany Premium Automatic Likes są uruchamiane w 100% automatycznie, więc możesz usiąść, zrelaksować się i oglądać swoje posty na Instagramie otrzymujące Likes za każdym razem, gdy publikujesz, bez konieczności odwiedzania Pana Insta ponownie. Pamiętaj, że zaczniesz otrzymywać swoje upodobania 15 po następnym wpisie. Możesz anulować swój plan w dowolnym momencie, bez opłat za anulowanie.
Przy zakupie dowolnego z płatnych planów subskrypcji naliczane są automatycznie tego samego dnia każdego miesiąca. Jeśli w którymś momencie nie potrzebujesz już swojej subskrypcji TurboMedia, po prostu wyślij nam wiadomość za pomocą naszego Strona wsparcia i ustawimy Twoje konto, aby wygasło. Brak opłat za anulowanie lub ukryte opłaty, KAŻDEGO!
Wszystkie zamówienia zostaną dostarczone w godzinach 24-72 Twojego czasu zakupu. Zazwyczaj zamówienie rozpocznie się wkrótce po zrealizowaniu płatności, ale w zależności od ilości zamówionych usług może zostać rozłożone na czas 24-72, aby zapewnić pełną dostawę.
Absolutnie nie! Wszystkie nasze usługi są 100% bezpieczne i dostarczane w sposób zapewniający, że nie ma problemów z żadną z usług Social Media.
Dostarczamy usługi najwyższej jakości dostępne w Internecie. Ale czasami jest kropla. Taka jest natura branży. Nie ma dostępnej usługi, która czasami nie spadnie. Z tego powodu zawsze dostarczamy zbyt wiele, aby zapewnić, że po pewnym upuszczeniu nadal będziesz mieć więcej niż zamówiłeś. Jeśli chodzi o polubienia, opinie i komentarze, te rzadko spadają. W przypadku, gdy nastąpi upuszczenie, po prostu napisz do nas z potwierdzeniem zakupu, a my zapewnimy, że doładujesz od razu. Stoimy za tym, co oferujemy i chcemy pomóc Ci osiągnąć Twoje cele w mediach społecznościowych!