Ndjekësit në Instagram falas

Mënyra më e zgjuar për të marrë ndjekës dhe pëlqime falas në Instagram!

TurboMedia.io është zgjidhja juaj e lehtë dhe efektive për të fituar shpejt dhe në mënyrë të sigurt ndjekësit dhe pëlqimet në Instagram me cilësi të lartë! Mundësi të shkëlqyera falas dhe të paguara janë në dispozicion për t'ju përshtatur nevojave tuaja individuale për rritje.

Merrni Falas dhe Pëlqimet në Instagram
Vlerësime të Trustpilot të Mr.Ista Shih tonë 180 + komente mbiShihni 1,300 vlerësimet tona

Marrja falas e ndjekësve dhe pëlqimeve në Instagram është e lehtë!

Hapi 1

Hyrja

Aktivizoni një Plan

Hapi 2

Aktivizoni një Plan

Hapi 3

Ndiqni Udhëzimet e thjeshta

Hapi 4

Bërë në 30 deri në 60 sekonda!

Hapi 5

Merrni Falas dhe Pëlqimet në Instagram

Pse të përdorim TurboMedia.io?

Shtë falas për t'u përdorur!

Shtë falas për t'u përdorur!

TurboMedia.io ofron një rrjet inovativ që ju lejon të merrni shpejt dhe lehtë 10 ndjekës falas në Instagram dhe 10 pa Instagram Pëlqime çdo orë 24! Planet e paguara janë në dispozicion, por planet falas janë ende shumë efektive në rritjen e profilit tuaj. Nuk kërkohet fjalëkalim, duke e mbajtur të sigurt dhe të sigurt informacionin e profilit tënd në Instagram.

Shtë e thjeshtë për t’u përdorur!

Shtë e thjeshtë për t’u përdorur!

TurboMedia.io ishte krijuar për të qenë sa më e thjeshtë nga njerëzimi! Koha juaj është e rëndësishme dhe ne e kuptojmë atë. Për të marrë ndjekës dhe pëlqime falas, thjesht përfundoni një studim ose veprime shoqërore 5 në 30 deri në 60 sekonda dhe ju keni mbaruar! Do të merrni pothuajse menjëherë shërbimin që keni aktivizuar dhe mund ta përsërisni procesin çdo orë 24.

Ju mund të shihni rezultate të menjëhershme!

Ju mund të shihni rezultate të menjëhershme!

Kur aktivizoni një plan falas ose me pagesë, do të shihni ndjekësit tuaj dhe pëlqimet fillojnë të rriten menjëherë. Aktivizoni manualisht një plan falas çdo orë 24 ose aktivizoni një plan automatik me pagesë 100%. Aktivizoni një plan të paguar dhe merrni automatikisht ndjekës çdo javë dhe pëlqime në çdo postim të ri që bëni brenda disa minutash!

Opsione falas dhe të paguara

Planet e ndjekësve në Instagram

Ndjekës të lirë

FALAS
Shkon për orë 24
 • Fitoni ndjekësit 25
 • Ndiqni Profilet e synuara 10
 • Ofron brenda orarit 12
 • Aktivizoni 1x Everydo orë 12
 • Pasuesit e vërtetë, pa bote!
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 • Profili duhet të jetë publik
 • Të sigurt, të sigurt dhe privat

Pasuesit e përditshëm

Abonimi mujor
 • Fito 15 ndjekës në ditë
 • Ndiqni Profilet e synuara 0
 • Ofron çdo orë 24
 • Plani është 100% Automatik
 • Pasuesit e vërtetë, pa bote!
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 • Profili duhet të jetë publik
 • Të sigurt, të sigurt dhe privat
 • Anuloni çdo kohë!
 • Mbështetje 24 / 7

Instagram-i i pëlqen Planet

Pëlqime të lira

FALAS
Shkon për orë 12
 • Fitoni 20 pëlqime në postimin 1
 • Si Postimet 0
 • Ofron brenda orarit 12
 • Aktivizoni 1x Everydo orë 12
 • Profili duhet të jetë publik
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 • Të sigurt, të sigurt dhe privat

Pëlqime automatike

Abonimi mujor
 • Fitoni 25 Pëlqime për Post
 • Si Postimet 0
 • Ofron brenda pak minutash
 • Dorëzohet automatik tek postimet e reja
 • Profili duhet të jetë publik
 • Nuk kërkohet fjalëkalim
 • Të sigurt, të sigurt dhe privat
 • Anuloni çdo kohë!
 • Mbështetje 24 / 7

Duke shërbyer me krenari 500,000 + Përdoruesit e Instagram


Shikoni vlerësimet e përdoruesve të TurboMedia dhe përvojën e tyre

A jeni gati për efektin viral?

Regjistrohu tani!