Bébas Instagram pengikut

Cara Paling Pantas Meunang Pengikut Instagram Bébas & Suka!

TurboMedia.io mangrupakeun leyuran nu panggampangna tur éféktif anjeun pikeun gancang tur aman mangtaun kualitas luhur Instagram pengikut na likes! Alus pilihan haratis sareng nu mayar nu sadia pikeun nyocogkeun pangabutuh pertumbuhan individu Anjeun.

Kéngingkeun Instagram Pangikut sareng Suka
Harita Mr.Insta Trustpilot Tempo kami 180 + ulasan dinaTingali kami 1,300+ ulasan

Kéngingkeun Pengikut Instagram Bébas & Suka Gampang!

hambalan 1

Lebet

Aktipkeun Plan a

hambalan 2

Aktipkeun Plan a

hambalan 3

Tuturkeun Parentah Basajan

hambalan 4

Dipigawé dina 30 mun 60 detik!

hambalan 5

Kéngingkeun Instagram Pangikut sareng Suka

Naha Paké TurboMedia.io?

Éta gratis pikeun dianggo!

Éta gratis pikeun dianggo!

TurboMedia.io nawarkeun hiji jaringan inovatif nu ngidinan Anjeun pikeun gancang sarta gampang nampa 10 Pengiringan Instagram gratis jeung 10 diaku Instagram bébas unggal 24 jam! rencana dibayar téh aya, tapi rencana bebas kénéh pohara efektif dina tumuwuh profil anjeun. Taya sandi moderator, mangga ngajaga inpormasi profil Instagram anjeun aman tur aman.

Éta basajan pikeun ngagunakeun!

Éta basajan pikeun ngagunakeun!

TurboMedia.io GSM dirancang pikeun jadi jadi basajan sakumaha humanly mungkin! waktos anjeun penting jeung urang ngarti éta. Pikeun nampa pengikut bébas tur diaku, kantun ngalengkepan survey atanapi 5 lampah sosial di 30 mun 60 detik jeung anjeun geus rengse! Anjeun bakal ampir geuwat nampa layanan anjeun -na geus diaktipkeun tur anjeun tiasa ngulang prosés nu unggal 24 jam.

Anjeun tiasa ningali hasil saharita!

Anjeun tiasa ningali hasil saharita!

Lamun anjeun ngaktipkeun rencana bebas atanapi dibayar, anjeun bakal nempo pengikut anjeun sarta likes ngamimitian ngaronjatkeun langsung. Sacara manual ngaktipkeun rencana bebas unggal 24 jam atawa aktipkeun a otomatis rencana dibayar 100%. Aktipkeun rencana mayar tur otomatis nampa pengikut unggal minggu na diaku dina unggal pos anyar Anjeun jieun dina menit!

Bébas sarta mayar Options

Rencana pengikut Instagram

bébas pengikut

FREE
Ngalir pikeun Jam 24
  • Gain 25 pengikut
  • Tuturkeun Profil Targét 10
  • Ngirim dina Jam 12
  • Aktipkeun 1x Unggal 12 Jam
  • Pengikut Nyata, Henteu Bots!
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Propil Kedah Awéwé
  • Aman, Aman & wasta

pengikut poean

langganan bulanan
  • Keuntungan 15 Pengikut Per Poé
  • Tuturkeun Profil Targét 0
  • Ngirimkeun Unggal Jam 24
  • Rencana nyaéta 100% Otomatis
  • Pengikut Nyata, Henteu Bots!
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Propil Kedah Awéwé
  • Aman, Aman & wasta
  • Ngabolaykeun wae!
  • Rojongan 24 / 7

Instagram diaku Rencana

diaku bébas

FREE
Ngalir pikeun Jam 12
  • Gain 20 Suka Di 1 Post
  • Kawas 0 Posts
  • Ngirim dina Jam 12
  • Anjeun Aktipkeun 1x Unggal Jam 12
  • Propil Kedah Awéwé
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman, Aman & wasta

diaku otomatis

langganan bulanan
  • Gain 25 Suka Biasa
  • Kawas 0 Posts
  • Ngirimkeun dina Rékam Menit
  • Otomatis Ngirim kana Tulisan Anyar
  • Propil Kedah Awéwé
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman, Aman & wasta
  • Ngabolaykeun wae!
  • Rojongan 24 / 7

Kéngingkeun pengikut Instagram Gratis: Diajar Naon Anu ditawarkeun Kanggo Anjeun

Kéngingkeun Pengikut Instagram Gratis

Dina Januari 2020, Instagram ngalaporkeun ampir samilyar pangguna bulanan. Datangna Januari 2021, jumlah éta bakal naék sababaraha kiyeu sareng paningkatan gancang ieu pangguna Instagram ngan ukur nunjukkeun kumaha jauh platformna. Kiwari, Instagram mangrupikeun mesin penghasil artos anu utami pikeun bisnis sareng pangaruh média sosial, naha éta langkung seueur tibatan platform média sosial. Di sisi anu sanésna, éta sacara praktis karir pikeun seueur jalma. Merek paling pangaruh sareng pangaruh média sosial ngahasilkeun jutaan per pos, janten naha anjeun kedah ditingalkeun?

Sateuacan anjeun ngamimitian ngasilkeun artos tina Instagram, anjeun kedah kerja keras ngokolakeun gambar anjeun dina platform. Aya sababaraha faktor anu nandeskeun kumaha gancang sareng sabaraha artos anjeun ngalangkungan Instagram. Ieu kalebet saha anjeun, nilai-nilai mérek anjeun, naon anu anjeun nawiskeun, sareng sabaraha jalma anu percanten ka anjeun sareng naroskeun ka anjeun pikeun solusi.

Ngadegkeun idéntitas brand anjeun sareng mastikeun kualitas produk sareng / atanapi jasa mangrupakeun tanggung jawab utama anjeun. Tapi, aya cara pikeun gancang nambahan jumlah pengikut anjeun. Pilihan pikeun kéngingkeun pengikut Instagram gratis sareng pilihan anu mayar tiasa masihan anjeun langkung saing pikeun pesaing anjeun. Ieu hususna ngeunaan ka ngahontal ka target audién anjeun sareng ngajantenkeun kesan anu awét.

Dina tulisan ieu, urang bakal ningali langkung seueur kumaha gaduh seueur pengikut Insta tiasa dianggo ngajentul pikeun anjeun. Janten, tanpa ado salajengna, hayu urang lebet kana!

Mangpaat gaduh seueur pengikut dina Instagram

Dina Instagram, usaha mangrupikeun artos sareng artos nyaéta tungtungna. Nanging, anjeun ngan ukur badé dugi ka aya deui pengikut Instagram. Ieu sababaraha kauntungan anu luar biasa anjeun bakal ngamimitian ningali sakali pengikut anjeun ngitung terus ningkat sacara konsistén.

  • Langkung seueur anu nyandak produk anjeun: Naon anu anjeun nawiskeun moal ngahasilkeun seueur buzz kacuali dugi ka seueur jalmi diantara udagan udagan anjeun. Kalayan langkung seueur pengikut, anjeun bakal ngagaduhan aliran anu tetep sareng berkembang anu henteu ngan ukur bakal ngabagi eusi anjeun tapi mésér produk anjeun ogé. Sababaraha réncang Instagram anu paling nguntungkeun kaasup perjalanan sareng pariwisata, kageulisan, kaséhatan sareng kabugaran, mode, parenting, gaya hirup, bisnis, kadaharan, fotografi, sareng musik.
    Candak Jane Selter contona. Kalayan langkung ti 12 juta pengikut Instagram, modél kabugaran parantos janten inohong sohor di Instagram pikeun promosi latihan, kaséhatan, sareng karaharjaan sacara umum. Jane mangrupikeun conto anu sampurna pikeun jalma anu sumanget kana hiji hal (dina kasus dirina, kabugaran). Anjeunna ogé ngagunakeun waktosna pikeun ngabagi éta sareng jalma anu pikiran di panjuru dunya. Hésé ngabayangkeun yén salah sahiji modél kabugaran anu paling terkenal di Instagram pernah dibuli dumasar penampilan.
    Dinten, Selter earns handsomely tina program kabugaran mayar na ogé liwat Instagram, dimana anjeunna tetep nambihan ka pengikut na unggal dinten anu kalangkung.
  • Anjeun tiasa nampilkeun dina halaman Insta's Jelajah: Nalika anjeun nyebat nami anjeun dina Ecological anjeun sareng ngagaduhan handap anu pantes, pos anjeun tiasa muncul dina halaman Jelajah Instagram. Kami nganggo istilah 'cukup-pantes' kusabab teu aya aturan keras sareng gancang ngeunaan sabaraha pengikut anu anjeun kedah kéngingkeun fitur dina Instagram ngajajah.
    Halaman Jelajah Instagram dirombak deui dina Méi 2019 sareng ayeuna, éta ngagaduhan palang navigasi anu ngamungkinkeun para pangguna milih jinis eusi anu aranjeunna hoyong ningali. Pilihanna kalebet IGTV, anu mangrupikeun platform Insta nyalira pikeun nempoan pidéo panjang-lami (video sakitar-menit), sareng Toko - platform balanja Instagram.
    Di sagigireun IGTV sareng Toko, pangguna ogé tiasa milih saluran topik pikeun ningali eusi tina réncang anu aranjeunna minat. Salaku conto, upami akun Instagram anjeun sadayana ngeunaan tuangeun, anjeun tiasa ditampilkeun dina halaman Jelajah pangguna anu milari tuang- eusi anu aya hubunganana. Diulas dina Instagram ngajalajah tiasa ngahubungkeun saluran anjeun sareng pangguna anu panginten henteu pernah terang anjeun aya sareng naon anu anjeun nawiskeun.
    Instagram ayeuna ngamungkinkeun merek mésér iklan dina Ngajalajah. Sedengkeun iklan anu dipésér henteu ditampilkeun dina umpan Jelajah nyalira, aranjeunna tiasa ngajantenkeun kasempetan mérek anjeun dipanggihan.
  • Ningkatkeun patalimarga halaman wéb: Upami mérek anjeun utamina damel ti halaman wéb na, maka anjeun kedah nganggo Instagram salaku platform pikeun memasarkan halaman wéb anjeun. Anjeun bakal mendakan seueur blog sareng tulisan dina internét anu nyarankeun sababaraha léngkah gampang. Ieu kalebet nambihan tautan kana halaman wéb bisnis anjeun dina bio Instagram anjeun sareng di sadaya gambar sareng pidéo anu dipasang. Nanging, kacuali anjeun ngagaduhan pengikut anu cekap, anjeun moal tiasa ngarepkeun Instagram janten platform pikeun nyambungkeun halaman wéb anjeun sareng target audién.
    Upami anjeun merjuangkeun kéngingkeun pengikut énggal sanaos anjeun rutin masangkeun kontén kualitas luhur di Instagram, waktosna pikeun ngadaptarkeun jasa anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun pengikut Instagram gratis. Sakumaha jumlah pengikut anjeun ningkat, maka bakal jumlah pengunjung situs wéb resmi brand anjeun.
    Nalika ningkatkeun lalu lintas halaman wéb henteu jaminan yén jalma bakal mésér naon anu anjeun jual, éta bakal masihan halaman wéb anjeun sababaraha pisibilitas anu diperyogikeun. Upami anjeun ngalakukeun upaya anu cekap pikeun mastikeun yén halaman wéb anjeun search-engine dioptimalkeun ku kalebet kecap konci anu leres sapanjang, hasil gabungan tiasa positip. Peringkat mesin pencari halaman wéb anjeun bakal ningkat, ngajantenkeun mérek anjeun langkung katingali sanés ngan ukur dina Instagram, tapi ogé dina platform sapertos Google, Yahoo, sareng Bing.
  • Kéngingkeun langkung seueur perhatian dina YouTube: YouTube mangrupikeun platform média sosial dumasar pidéo dunya pangageungna sareng upami anjeun mangrupikeun YouTuber anu hoyong pisan, anjeun moal tiasa ngalakukeun hal anjeun dina YouTube. Ngajaga propil Instagram ogé sareng émut ngagunakeunana aktip. Sakumaha anu anjeun lakukeun pikeun halaman wéb, témpél tautan saluran YouTube anjeun dina bio Insta anjeun sareng ogé tetep ngapdet tautan kana pidéo YouTube anu paling anyar dipasang.
    Diantara pengikut sareng palanggan gabungan anjeun di YouTube sareng Instagram, mungkin aya seueur anu dikenalkeun ka anjeun dina Instagram. Kaasup detil pidéo YouTube anjeun sareng nyalurkeun dina bio Instagram anjeun bakal ngadorong pengikut Instagram anu aya pikeun ngalih kana saluran YouTube anjeun. Upami aranjeunna resep naon anu aranjeunna tingali, anjeun bakal ngagaduhan langkung seueur palanggan sareng pandangan dina YouTube, anu bakal ningkatkeun kasempetan anjeun pikeun janten YouTuber sepenuh waktos.
    Upami anjeun tiasa proaktif ngalangkungan kadua platform, éta bakal ngahasilkeun langkung seueur hadiah. Bayangkeun kéngingkeun sajumlah artos séhat tina YouTube sareng Instagram. Sora ngundang, sanés?
  • Kolaborasi sareng mérek sanésna sareng ngala pahala: Nalika anjeun ngamimitian kéngingkeun pisibilitas dina Instagram, mérek sareng pencipta konten sanés anu damel di Ecological anjeun hoyong kolaborasi sareng anjeun. Poe ieu, langkung seueur ngeunaan kolaborasi sareng kirang ngeunaan persaingan dina média sosial, sareng éta tiasa dianggo. Naon gunana nempatkeun batur nalika dua usaha / perorangan tiasa damel babarengan sareng ngasuh prestasi sareng kasuksésan séwang-séwangan?
    Kami ningali vloggers perjalanan berkolaborasi sareng sasama vloggers perjalanan, ogé musisi, sareng seniman anu kolaborasi. Teu aya ragu yén Instagram parantos muka seueur kasempetan. Anjeun kedah naékkeun kaulinan anjeun nyalira sareng konsentrasi pikeun nyimpen eusi anu narik perhatian pamiarsa target anjeun. Sakali anjeun ngagaduhan jumlah anu saé pikeun pengikut, anjeun tiasa ngadeukeutan mérek sanés pikeun kolaborasi.
    Sanaos sadayana pamundut kolaborasi anjeun moal ditampi, sababaraha bakal ngaliwat sareng upami ditarik ogé, aranjeunna tiasa ngadorong pengikut-itung anjeun langkung luhur. Nalika anjeun ngahontal tingkat 'média sosial influencer', anjeun tiasa ngarepkeun pamundut kolaborasi ti mérek sareng panyipta eusi anu sanés, sareng siklusna bakal teras.
    Salaku pangaruh, anjeun ogé bakal ngagaduhan kakuatan pikeun kolaborasi sareng mérek ti kamar sanés anu nawiskeun produk anu pelengkap dina Ecological anjeun. Salaku conto, upami anjeun musisi sareng ngatur pikeun ngahontal status 'influencer' dina Instagram, anjeun tiasa ngadeukeutan mérek anu ngadamel sareng ngajual produk anu anjeun maénkeun. Pamuter gitar tiasa berkolaborasi sareng gitar sareng / atanapi pabrik-pabrik amplifier, vokalis tiasa kolaborasi sareng perusahaan penghasil mikropon, sareng sajabina.

Fitur Instagram pikeun promosi mérek anjeun

Sakali halaman Instagram anjeun mimiti diperhatoskeun sareng anjeun ngagaduhan langkung seueur pengikut, anjeun tiasa ngamangpaatkeun fitur pamasaran unik Instagram pikeun mendakan langkung seueur pengikut Instagram. Nalika nganggo sadaya fitur ieu henteu wajib, raoskeun teu kedah dicampur sareng cocog. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngamanpaatkeun alat Insta pikeun ngawangun maksimal pikeun ngahontal jangkauan mérek anjeun. Salain ti fitur ngabagi poto biasa, Instagram ngiringan fitur pamasaran ieu.

Fitur pidéo

Kami parantos ngabahas IGTV sateuacanna, tapi éta sacara eksklusif mangrupikeun platform pidéo panjang bentuk. Aplikasi Instagram standar ngan ukur ngamungkinkeun tulisan video pondok-bentuk. Salain ti fitur unggah pidéo bentuk pondok-normal, dua fitur video sanés anu ditawarkeun ku platform éta kalebet pidéo sareng carita langsung.

Fitur pidéo langsung ngamungkinkeun mérek ngawangun kaaslian merek sareng transparansi - hal-hal anu janten langkung berharga dina unggal dinten. Ieu kusabab persaingan anu teras-terasan ningkat di buruan teras. Mangrupikeun cara anu saé pikeun pengikut anjeun pikeun berinteraksi sareng anjeun sacara real-time ogé. Unggal-unggal anjeun ngamimitian ngalirkeun video langsung, pengikut anjeun bakal dibéjaan.

Platform nembé ningkatkeun kamampuan pidéo langsung na, ayeuna, dua pangguna tiasa dipidangkeun dina pidéo langsung tina dua alat anu misah. Tina wawancara langsung pikeun produk langsung diluncurkeun kana kolaborasi real-time, kemungkinan henteu aya tungtungna. Upami algoritma Instagram pikaresepeun pikeun anjeun, pidéo langsung anjeun bahkan tiasa janten video "Top Live" dina halaman Instagram Jelajah. Upami éta leres, pidéo anjeun tiasa ditingali ku pangguna Insta di panjuru dunya, sacara drastis ningkatkeun kamungkinan paningkatan jumlah pengikut.

Aya ogé fitur 'Stories' anu ngamungkinkeun nempoan gambar 10 detik sareng nempoan pidéo 15 detik. Mangrupikeun fitur anu saé anu parantos dianggo ku mérek sareng pangaruh pikeun ngamutahirkeun pengikutna ngeunaan produk, jasa, sareng / atanapi kontén anu panganyarna. Instagram parantos ngaktipkeun tag-produk dina fitur 'Stories' ogé, anu hartosna upami anjeun nembongkeun produk anu anjeun jual dina salah sahiji 'Stories' anjeun, anjeun tiasa nyirian. Pengikut anu resep mésér éta tiasa ngeklik tag produk sareng ngagaleuh tina halaman wéb anjeun.

Iklan Instagram

Salain ti ngabagi poto sareng pidéo, anjeun ogé tiasa ngirim iklan pikeun ngamajukeun naon anu anjeun nawiskeun dina Instagram. Aya sababaraha setélan anu tiasa anjeun ékspérimén pikeun mendakan jinis iklan anu leres pikeun ngajalankeun merek anjeun. Anjeun bahkan tiasa nganggo kontén anu aya dina halaman anjeun sareng ngarobih kana iklan kalayan fitur Instagram Ads. Pikeun nyieun sareng ngatur iklan dina Instagram, anjeun kedah nganggo Facebook's Ad Manager sabab Instagram mangrupikeun aplikasi milik Facebook.

Béja nyorong

Pangguna Instagram tiasa ngaktipkeun bewara push, anu bakal ngabéjaan nalika halaman anu dituturkeun na unggah poto, pidéo, sareng sajabana. Kanggo ngamangpaatkeun fitur ieu, anjeun kedah ngadorong pengikut anjeun anu aya pikeun nyandak tindakan. Peuntas sadaya postingan anjeun, kalebet panggilan-to-aksi, bébéja ka pengikut anjeun pikeun ngaktipkeun béwara push pikeun kanal anjeun. Sanaos sadayana pengikut anjeun moal ngaréspon telepon anjeun, sababaraha ogé bakal. Upami aranjeunna resep naon anu anjeun pasang, maka éta bakal ngabagikeunana ka babaturanana sareng pengikutna. Bewara dorong panginten sanés janten pilihan anu pangsaéna anjeun dina hal kéngingkeun langkung pisibilitas dina Instagram, tapi tiasa janten bantosan anu saé.

kacindekan

Janten, ayeuna anjeun terang kumaha langkung seueur pengikut Instagram anu tiasa nguntungkeun anjeun sareng sababaraha fitur pamasaran paling kuat Insta. Teras, anjeun kedah mutuskeun kumaha anjeun badé kéngingkeun langkung seueur pengikut. Leres, ku sadayana hartosna, anjeun tiasa ngalangkungan rute organik sareng ngantosan jalma-jalma kalibet kana kontén anjeun sateuacan pencét tombol 'Tuturkeun'. Nanging, éta nyéépkeun waktos sareng upami anjeun hoyong skala jangkung kasuksésan Instagram, anjeun panginten langkung saé milih jalan alternatif.

Ku ngadaptar pikeun program anu gancang ningkatkeun pisibilitas Instagram, anjeun tiasa kéngingkeun pengikut Instagram gratis sareng resep gancang. Program-programna parantos mayar versi anu ditawarkeun ogé. Sedengkeun anu dibayar bakal mawa anjeun hasilna langkung gancang, anjeun tiasa ngahontal seueur ku ngagunakeun vérsi gratis ogé. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan program sapertos kitu nyaéta henteu aya bot anu kalibet. Janten, sadaya pengikut anyar anu anjeun kéngingkeun mangrupikeun pangguna Instagram asli. Janten naha henteu daptar kanggo program sapertos kitu sareng ngantepkeun mérek anjeun ngagaduhan pangaruh anu langkung ageung ti online?

Alpukahna porsi 500,000 + Instagram Pamaké


Pariksa ulasan pamaké TurboMedia sareng pangalamanana

Panganyarna Blog Posts

5th Oktober 2020

5 Cara Anjeun tiasa Ningkatkeun Dursasana dina Instagram

Naha anjeun bisnis atanapi influencer anu platform utamina nyaéta Instagram, anjeun panginten parantos terang kumaha média sosialna lumayan. Nanging, ...

2nd Oktober 2020

Kunaon Ngagaduhan Instagram Ngeunaan Hal-hal pikeun Merék

Instagram parantos janten langkung ti ngan ukur platform média sosial dimana pangguna unggah gambar sareng pidéo. Kiwari, éta parantos janten platform pamasaran online lengkep ...

1st Oktober 2020

Kumaha Janten Influencer Instagram?

Kalayan popularitas pamasaran influencer anu ningkat, janten pangaruh Instagram ayeuna mangrupikeun pilihan karir anu sah sareng lumayan. Aya seueur anu parantos hasil ...

Anjeun siap pikeun éfék viral?

Ngadaptar Ayeuna!