Bébas Instagram pengikut

Cara Paling Pantas Meunang Pengikut Instagram Bébas & Suka!

TurboMedia.io mangrupakeun leyuran nu panggampangna tur éféktif anjeun pikeun gancang tur aman mangtaun kualitas luhur Instagram pengikut na likes! Alus pilihan haratis sareng nu mayar nu sadia pikeun nyocogkeun pangabutuh pertumbuhan individu Anjeun.

Kéngingkeun Instagram Pangikut sareng Suka
 

Kéngingkeun Pengikut Instagram Bébas & Suka Gampang!

hambalan 1

Lebet

Aktipkeun Plan a

hambalan 2

Aktipkeun Plan a

hambalan 3

Tuturkeun Parentah Basajan

hambalan 4

Dipigawé dina 30 mun 60 detik!

hambalan 5

Kéngingkeun Instagram Pangikut sareng Suka

Naha Paké TurboMedia.io?

Éta gratis pikeun dianggo!

Éta gratis pikeun dianggo!

TurboMedia.io nawarkeun hiji jaringan inovatif nu ngidinan Anjeun pikeun gancang sarta gampang nampa 10 Pengiringan Instagram gratis jeung 10 diaku Instagram bébas unggal 48 jam! rencana dibayar téh aya, tapi rencana bebas kénéh pohara efektif dina tumuwuh profil anjeun. Taya sandi moderator, mangga ngajaga inpormasi profil Instagram anjeun aman tur aman.

Éta basajan pikeun ngagunakeun!

Éta basajan pikeun ngagunakeun!

TurboMedia.io GSM dirancang pikeun jadi jadi basajan sakumaha humanly mungkin! waktos anjeun penting jeung urang ngarti éta. Pikeun nampa pengikut bébas tur diaku, kantun ngalengkepan survey atanapi 5 lampah sosial di 30 mun 60 detik jeung anjeun geus rengse! Anjeun bakal ampir geuwat nampa layanan anjeun -na geus diaktipkeun tur anjeun tiasa ngulang prosés nu unggal 48 jam.

Anjeun tiasa ningali hasil saharita!

Anjeun tiasa ningali hasil saharita!

Lamun anjeun ngaktipkeun rencana bebas atanapi dibayar, anjeun bakal nempo pengikut anjeun sarta likes ngamimitian ngaronjatkeun langsung. Sacara manual ngaktipkeun rencana bebas unggal 48 jam atawa aktipkeun a otomatis rencana dibayar 100%. Aktipkeun rencana mayar tur otomatis nampa pengikut unggal minggu na diaku dina unggal pos anyar Anjeun jieun dina menit!

Bébas sarta mayar Options

Rencana pengikut Instagram

bébas pengikut

FREE
Ngalir pikeun Jam 48
  • Gain 25 pengikut
  • Tuturkeun Profil Targét 10
  • Ngirim dina Jam 48
  • Aktipkeun 1x Unggal 48 Jam
  • Pengikut Nyata, Henteu Bots!
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Propil Kedah Awéwé
  • Aman, Aman & Pribadi

pengikut poean

langganan bulanan
  • Keuntungan 15 Pengikut Per Poé
  • Tuturkeun Profil Targét 0
  • Ngirimkeun Unggal Jam 48
  • Rencana nyaéta 100% Otomatis
  • Pengikut Nyata, Henteu Bots!
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Propil Kedah Awéwé
  • Aman, Aman & Pribadi
  • Ngabolaykeun wae!
  • Rojongan 24 / 7

Instagram diaku Rencana

diaku bébas

FREE
Ngalir pikeun Jam 48
  • Gain 20 Suka Di 1 Post
  • Kawas 0 Posts
  • Ngirim dina Jam 48
  • Anjeun Aktipkeun 1x Unggal Jam 48
  • Propil Kedah Awéwé
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman, Aman & Pribadi

diaku otomatis

langganan bulanan
  • Gain 25 Suka Biasa
  • Kawas 0 Posts
  • Ngirimkeun dina Rékam Menit
  • Otomatis Ngirim kana Tulisan Anyar
  • Propil Kedah Awéwé
  • Taya Sandi dibutuhkeun
  • Aman, Aman & Pribadi
  • Ngabolaykeun wae!
  • Rojongan 24 / 7

Kéngingkeun pengikut Instagram Gratis: Diajar Naon Anu ditawarkeun Kanggo Anjeun

Kéngingkeun Pengikut Instagram Gratis
Dina Januari 2020, Instagram ngalaporkeun ampir samilyar pangguna bulanan. Datangna Januari 2021, jumlah éta bakal naék sababaraha kiyeu sareng paningkatan gancang ieu pangguna Instagram ngan ukur nunjukkeun kumaha jauh platformna. Kiwari, Instagram mangrupikeun mesin penghasil artos anu utami pikeun bisnis sareng pangaruh média sosial, naha éta langkung seueur tibatan platform média sosial. Di sisi anu sanésna, éta sacara praktis karir pikeun seueur jalma. Merek paling pangaruh sareng pangaruh média sosial ngahasilkeun jutaan per pos, janten naha anjeun kedah ditingalkeun? Sateuacan anjeun ngamimitian ngasilkeun artos tina Instagram, anjeun kedah kerja keras ngokolakeun gambar anjeun dina platform. Aya sababaraha faktor anu nandeskeun kumaha gancang sareng sabaraha artos anjeun ngalangkungan Instagram. Ieu kalebet saha anjeun, nilai-nilai mérek anjeun, naon anu anjeun nawiskeun, sareng sabaraha jalma anu percanten ka anjeun sareng naroskeun ka anjeun pikeun solusi. Ngadegkeun idéntitas brand anjeun sareng mastikeun kualitas produk sareng / atanapi jasa mangrupakeun tanggung jawab utama anjeun. Tapi, aya cara pikeun gancang nambahan jumlah pengikut anjeun. Pilihan pikeun kéngingkeun pengikut Instagram gratis sareng pilihan anu mayar tiasa masihan anjeun langkung saing pikeun pesaing anjeun. Ieu hususna ngeunaan ka ngahontal ka target audién anjeun sareng ngajantenkeun kesan anu awét. Dina tulisan ieu, urang bakal ningali langkung seueur kumaha gaduh seueur pengikut Insta tiasa dianggo pikeun anjeun. Janten, tanpa ado salajengna, hayu urang lebet kana!

Mangpaat gaduh seueur pengikut dina Instagram

Dina Instagram, usaha mangrupikeun artos sareng artos nyaéta tungtungna. Nanging, anjeun ngan ukur badé dugi ka aya deui pengikut Instagram. Ieu sababaraha kauntungan anu luar biasa anjeun bakal ngamimitian ningali sakali pengikut anjeun ngitung terus ningkat sacara konsistén.
  • Langkung seueur anu nyandak produk anjeun: Naon anu anjeun kedah tawarkeun moal ngahasilkeun seueur buzz kecuali dugi ka seueur jalma diantara pamiarsa target anjeun. Kalayan langkung seueur pengikut, anjeun bakal gaduh aliran jalma anu konsisten, ngembang anu henteu ngan ukur ngabagi kontén anjeun tapi ngagaleuh produk anjeun ogé. Sababaraha relung Instagram anu paling nguntungkeun kalebet perjalanan sareng pariwisata, kageulisan, kaséhatan sareng kabugaran, mode, parenting, gaya hirup, bisnis, kadaharan, fotografi, sareng musik. Candak Jane Selter contona. Kalayan langkung ti 12 juta pengikut Instagram, modél kabugaran parantos janten tokoh anu sohor di Instagram pikeun promosi latihan, kaséhatan, sareng karaharjaan umum. Jane mangrupikeun conto anu sampurna pikeun jalma anu gairah ngeunaan hiji hal (dina kasusna, kabugaran). Anjeunna ogé ngagunakeun waktosna pikeun ngabagikeunana sareng jalma-jalma anu sami di sakumna dunya. Hésé ngabayangkeun yén salah sahiji modél kabugaran anu kasohor di Instagram sakali dibuli dumasar kana penampilan. Dinten ayeuna, Selter kéngingkeun lumayan tina program kabugaran anu dibayar sareng ogé ngalangkungan Instagram, dimana anjeunna terus nambihan pengikutna unggal dinten.
  • Anjeun tiasa nampilkeun dina halaman Jelajah Insta: Nalika anjeun ngadamel nami diri anjeun dina Ecological anjeun sareng gaduh pengikut anu lumayan, tulisan anjeun tiasa muncul dina halaman Jelajah Instagram. Kami nganggo istilah 'cukup-cukup' kusabab teu aya aturan anu keras sareng gancang ngeunaan sabaraha pengikut anu anjeun kedah dipidangkeun dina Instagram Jelajah. Halaman Jelajah Instagram dirobih deui dina Méi 2019 sareng ayeuna, éta ngagaduhan bar navigasi anu ngamungkinkeun para pangguna milih jinis eusi anu aranjeunna hoyong tingali. Pilihanna kalebet IGTV, anu mangrupikeun platform Insta sorangan pikeun ningali pidéo panjang (video samenit-tambah), sareng Toko - platform balanja Instagram. niche anu dipikaresep ku aranjeunna. Contona, upami akun Instagram anjeun sadayana ngeunaan tuangeun, anjeun tiasa ditampilkeun dina halaman Jelajah pangguna anu milari kontén anu aya hubunganana sareng tuangeun. Diulas dina Instagram Explore tiasa nyambungkeun saluran anjeun sareng pangguna anu sigana henteu terang yén anjeun aya sareng naon anu anjeun tawarkeun. Instagram ayeuna ngamungkinkeun merek mésér iklan dina Explore. Sanaos iklan anu dipésér henteu ditampilkeun dina feed Jelajah sorangan, aranjeunna tiasa ngamajukeun kamungkinan merek anjeun kapendak.
  • Ningkatkeun lalu lintas halaman wéb: Upami merek anjeun biasana dianggo tina halaman wéb resmina, maka anjeun kedah nganggo Instagram salaku platform pikeun pasar halaman wéb anjeun. Anjeun bakal mendakan seueur blog sareng tulisan dina internét anu nyarankeun nyandak sababaraha léngkah anu gampang. Ieu kalebet nambihan tautan ka situs wéb bisnis anjeun dina bio Instagram anjeun sareng dina sadaya gambar sareng pidéo anu anjeun pasang. Nanging, upami anjeun gaduh pengikut anu cekap, anjeun moal tiasa ngarepkeun Instagram janten platform pikeun nyambungkeun halaman wéb anjeun sareng pamiarsa target anjeun. pikeun ngadaptarkeun layanan anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun pengikut Instagram gratis. Salaku jumlah pengikut Anjeun skyrockets, kitu ogé bakal jumlah nu datang ka ramatloka resmi brand Anjeun.Sedengkeun ngaronjatkeun lalulintas ramatloka teu jaminan yén jalma bakal meuli naon nu nuju jualan, éta bakal masihan ramatloka anjeun sababaraha pisibilitas loba-diperlukeun. Lamun nyieun cukup usaha pikeun mastikeun yén ramatloka anjeun search-mesin dioptimalkeun ku kaasup kecap konci katuhu sapanjang, hasil digabungkeun tiasa positif. Peringkat mesin pencari halaman wéb anjeun bakal ningkat, ngajantenkeun merek anjeun langkung katingali sanés ngan ukur dina Instagram, tapi ogé dina platform sapertos Google, Yahoo, sareng Bing.
  • Kéngingkeun langkung seueur perhatian dina YouTube: YouTube mangrupikeun platform média sosial dumasar pidéo panggedéna di dunya sareng upami anjeun calon YouTuber, anjeun moal tiasa ngan ukur ngalakukeun hal anjeun dina YouTube. Pertahankeun profil Instagram ogé sareng émut ngagunakeun éta sacara aktip. Sapertos anu anjeun laksanakeun pikeun halaman wéb, témpélkeun tautan saluran YouTube anjeun dina bio Insta anjeun sareng teruskeun ngapdet tautan kana pidéo YouTube anu paling anyar dipasang anjeun. diwanohkeun ka anjeun dina Instagram. Kalebet detil pidéo sareng saluran YouTube anjeun dina bio Instagram anjeun bakal ngadorong pengikut Instagram anu tos aya pikeun angkat ka saluran YouTube anjeun. Upami aranjeunna resep naon anu aranjeunna tingali, anjeun bakal langkung seueur palanggan sareng pandangan dina YouTube, anu sacara dramatis bakal ningkatkeun kasempetan anjeun janten YouTuber full-time. Bayangkeun kéngingkeun artos anu séhat tina YouTube sareng Instagram. Sora ngondang, henteu?
  • Kolaborasi sareng merek anu sanés sareng kéngingkeun ganjaran: Nalika anjeun mimiti kéngingkeun visibilitas dina Instagram, merek sareng panyipta kontén anu damel di Ecological anjeun hoyong kolaborasi sareng anjeun. Dinten ayeuna, langkung seueur ngeunaan kolaborasi sareng kirang ngeunaan kompetisi dina média sosial, sareng éta jalan. Naon gunana nempatkeun batur handap lamun dua usaha / individu bisa gawé bareng jeung eupan kaluar prestasi jeung kasuksésan silih? Kami ningali vlogger perjalanan kolaborasi sareng sasama vlogger perjalanan, ogé musisi, sareng seniman kolaborasi. Teu aya ragu yén Instagram parantos muka seueur kasempetan. Anjeun kudu ngangkat kaulinan sorangan sarta konsentrasi dina putting kaluar eusi nu draws perhatian panongton target Anjeun. Sakali anjeun gaduh jumlah pengikut anu lumayan, anjeun tiasa ngadeukeutan merek-merek sanés pikeun kolaborasi.Sanaos sadaya pamundut kolaborasi anjeun moal ditampi, sawaréh bakal ngaliwat sareng upami ditarik kaluar ogé, aranjeunna tiasa nyorong jumlah pengikut anjeun langkung luhur. Lamun anjeun ngahontal tingkat 'media sosial influencer', Anjeun bisa ngaharepkeun requests kolaborasi ti merek sejen tur panyipta eusi, sarta siklus bakal nuluykeun.Salaku influencer, anjeun ogé bakal boga kakuatan pikeun kolaborasi jeung merek ti niches séjén nu nawiskeun produk nu anu pelengkap pikeun Ecological Anjeun. Salaku conto, upami anjeun musisi sareng tiasa ngahontal status 'influencer' dina Instagram, anjeun tiasa ngadeukeutan merek anu ngahasilkeun sareng ngajual produk anu anjeun ulinkeun. Pamuter gitar tiasa kolaborasi sareng gitar sareng / atanapi pabrik amplifier, vokalis tiasa kolaborasi sareng perusahaan anu ngahasilkeun mikropon, sareng sajabana.

Fitur Instagram pikeun promosi mérek anjeun

Sakali halaman Instagram anjeun mimiti diperhatoskeun sareng anjeun ngagaduhan langkung seueur pengikut, anjeun tiasa ngamangpaatkeun fitur pamasaran unik Instagram pikeun mendakan langkung seueur pengikut Instagram. Nalika nganggo sadaya fitur ieu henteu wajib, raoskeun teu kedah dicampur sareng cocog. Ku cara ieu, anjeun tiasa ngamanpaatkeun alat Insta pikeun ngawangun maksimal pikeun ngahontal jangkauan mérek anjeun. Salain ti fitur ngabagi poto biasa, Instagram ngiringan fitur pamasaran ieu.

Fitur pidéo

Kami parantos ngabahas IGTV sateuacanna, tapi éta sacara eksklusif mangrupikeun platform pidéo panjang bentuk. Aplikasi Instagram standar ngan ukur ngamungkinkeun tulisan video pondok-bentuk. Salain ti fitur unggah video bentuk pondok-normal, dua fitur pidéo séjén anu ditawarkeun ku platform éta kalebet pidéo sareng carita langsung. Fitur pidéo langsung ngamungkinkeun mérek ngawangun kaaslian merek sareng transparansi - hal-hal anu janten langkung berharga dina unggal dinten. Ieu kusabab persaingan anu teras-terasan ningkat di buruan teras. Mangrupikeun cara anu saé pikeun pengikut anjeun pikeun berinteraksi sareng anjeun sacara real-time ogé. Unggal-unggal anjeun ngamimitian ngalirkeun video langsung, pengikut anjeun bakal dibéjaan. Platform nembé ningkatkeun kamampuan pidéo langsung na, ayeuna, dua pangguna tiasa dipidangkeun dina pidéo langsung tina dua alat anu misah. Tina wawancara langsung pikeun produk langsung diluncurkeun kana kolaborasi sacara real-time, kemungkinan henteu aya tungtungna. Upami algoritma Instagram pikaresepeun pikeun anjeun, pidéo langsung anjeun bahkan tiasa janten video "Top Live" dina halaman Instagram Jelajah. Upami éta leres, pidéo anjeun tiasa ditingali ku pangguna Insta di panjuru dunya, sacara drastis ningkatkeun kamungkinan paningkatan jumlah pengikut. Aya ogé fitur 'Stories' anu ngamungkinkeun nempoan gambar 10 detik sareng nempoan pidéo 15 detik. Mangrupikeun fitur anu saé anu parantos dianggo ku mérek sareng pangaruh pikeun ngamutahirkeun pengikutna ngeunaan produk, jasa, sareng / atanapi kontén anu panganyarna. Instagram parantos ngaktipkeun tag-produk dina fitur 'Stories' ogé, anu hartosna upami anjeun nembongkeun produk anu anjeun jual dina salah sahiji 'Stories' anjeun, anjeun tiasa nyirian. Pengikut anu resep mésér éta tiasa ngeklik tag produk sareng ngagaleuh tina halaman wéb anjeun.

Iklan Instagram

Salain ti ngabagi poto sareng pidéo, anjeun ogé tiasa ngirim iklan pikeun ngamajukeun naon anu anjeun nawiskeun dina Instagram. Aya sababaraha setélan anu tiasa anjeun ékspérimén pikeun mendakan jinis iklan anu leres pikeun ngajalankeun merek anjeun. Anjeun bahkan tiasa nganggo kontén anu aya dina halaman anjeun sareng ngarobih kana iklan kalayan fitur Instagram Ads. Pikeun nyieun sareng ngatur iklan dina Instagram, anjeun kedah nganggo Facebook's Ad Manager sabab Instagram mangrupikeun aplikasi milik Facebook.

Béja nyorong

Pangguna Instagram tiasa ngaktipkeun bewara push, anu bakal ngabéjaan nalika halaman anu dituturkeun na unggah poto, pidéo, sareng sajabana. Kanggo ngamangpaatkeun fitur ieu, anjeun kedah ngadorong pengikut anjeun anu aya pikeun nyandak tindakan. Peuntas sadaya postingan anjeun, kalebet panggilan-to-aksi, bébéja ka pengikut anjeun pikeun ngaktipkeun béwara push pikeun kanal anjeun. Sanaos sadayana pengikut anjeun moal ngaréspon telepon anjeun, sababaraha ogé bakal. Upami aranjeunna resep naon anu anjeun pasang, maka éta bakal ngabagikeunana ka babaturanana sareng pengikutna. Bewara dorong panginten sanés janten tarohan anjeun anu paling hadé dina hal kéngingkeun langkung pisibilitas dina Instagram, tapi tiasa janten bantosan anu saé. kacindekan Janten, ayeuna anjeun terang kumaha langkung seueur pengikut Instagram anu tiasa nguntungkeun anjeun sareng sababaraha fitur pamasaran paling kuat Insta. Teras, anjeun kedah mutuskeun kumaha anjeun badé kéngingkeun langkung seueur pengikut. Leres, ku sadayana hartosna, anjeun tiasa ngalangkungan rute organik sareng ngantosan jalma-jalma kalibet kana kontén anjeun sateuacan pencét tombol 'Tuturkeun'. Nanging, éta nyéépkeun waktos sareng upami anjeun hoyong skala jangkung kasuksésan Instagram, anjeun panginten langkung saé milih jalan alternatif. Ku ngadaptar pikeun program anu gancang ningkatkeun pisibilitas Instagram, anjeun tiasa kéngingkeun pengikut Instagram gratis sareng resep gancang. Program-programna parantos mayar versi anu ditawarkeun ogé. Sedengkeun anu dibayar bakal mawa anjeun hasilna langkung gancang, anjeun tiasa ngahontal seueur ku ngagunakeun vérsi gratis ogé. Bagéan anu pangsaéna ngeunaan program sapertos kitu nyaéta henteu aya bot anu kalibet. Janten, sadaya pengikut anyar anu anjeun kéngingkeun mangrupikeun pangguna Instagram asli. Janten naha henteu daptar pikeun program sapertos kitu sareng ngantepkeun mérek anjeun ngagaduhan pangaruh anu langkung ageung ti online?

Alpukahna porsi 500,000 + Instagram Pamaké


Pariksa ulasan pamaké TurboMedia sareng pangalamanana

Panganyarna Blog Posts

Tantangan Pemasaran Influencer Pangbadagna sareng Tip pikeun Ngungkulan Éta
29th Juni 2022

Tantangan Pemasaran Influencer Pangbadagna sareng Tip pikeun Ngungkulan Éta

Henteu aya waktos anu langkung saé pikeun usaha pikeun investasi dina pamasaran influencer Instagram. Nanging, sanaos kauntungan anu ditawarkeun pamasaran influencer, ...

Téhnik SEO pikeun Ngaronjatkeun Discoverability on Instagram
22nd Juni 2022

Téhnik SEO pikeun Ngaronjatkeun Discoverability on Instagram

Kalayan langkung ti samilyar pangguna aktip unggal bulan, Instagram mangrupikeun salah sahiji platform média sosial anu paling kuat pikeun merek nalika datang ka digital ...

Tip pikeun Ngadaptarkeun Produk anjeun dina Jalan anu leres dina Iklan balanja Instagram
13th Juni 2022

Tip pikeun Ngadaptarkeun Produk anjeun dina Jalan anu leres dina Iklan balanja Instagram

balanja online geus jadi norma anyar. Ti baju nepi ka sembako, sagalana bisa dibeuli online. Salah sahiji platform anu parantos janten pasar ...

Anjeun siap pikeun éfék viral?

Ngadaptar Ayeuna!
en English
X
Aya anu dibeuli
tukang